Ultima oră
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"
”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV ”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV
Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV
Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist” Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist”
Lovitură stelară pregătită de Dan Şucu! Presa engleză anunţă cine e super antrenorul pe care îl vrea la Rapid Lovitură stelară pregătită de Dan Şucu! Presa engleză anunţă cine e super antrenorul pe care îl vrea la Rapid
Naţionala de handbal a României, victorie mare, în faza play-off a CM din 2025 Naţionala de handbal a României, victorie mare, în faza play-off a CM din 2025

EXCLUSIV | Darius Olaru, un fotbalist pe placul specialiştilor. Mirel Albon îl vede titular la naţională: ”Edi Iordănescu trebuie să-l urmărească atent”

FCSB Publicat pe 25 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20685660/1/darius-olaru.jpg

Darius Olaru (24 de ani) are doar trei meciuri pentru echipa naţională (200 de minute), dar este văzut ca viitor titular sub comanda lui Edi Iordănescu, în opinia lui Mirel Albon. Specialistul Prima Sport a declarat în emisiunea Fotbal Show, după partida cu Farul, că mijlocaşul FCSB-ului ar putea intra oricând în echipa de start.

Şi în partida cu Farul a avut Darius Olaru o evoluţie solidă, Albon remarcând câteva pase de excepţie ale fotbalistului. Statisticile tind să îi dea dreptate, Olaru având 32 de meciuri, trei goluri şi 10 pase decisive în acest sezon pentru FCSB.

E un fotbalist foarte bun, a dat câteva pase excelente cu Farul. E clar o variantă pentru echipa naţională, eu cred că Edi Iordănescu trebuie să îl urmărească foarte atent. E un fotbalist care poate intra chiar în primul 11 al echipei naţionale. De ceva timp e la un nivel foarte bun”, a spus Mirel Albon în emisiunea Fotbal Show.

Trei meciuri are Darius Olaru pentru prima reprezentativă, bifând minute în două partide amicale, cu Georgia şi Israel, dar şi într-o confruntare oficială, cu Liechtenstein.

Darius Olaru, decisiv şi cu Farul

FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a 6-a din play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor. FCSB s-a apropiat la 2 puncte de liderul CFR Cluj, după un meci în care Florin Tănase a marcat de trei ori.

Golurile au fost marcate de Tănase 24', 40' (penalti), 64' şi Olaru 34'.

  • 0-1: Tănase a primit o pasă de la Olaru, l-a driblat de Aioani şi a marcat.
  • 0-2: Olaru a dublat avantajul oaspeţilor din pasa lui Coman.
  • 0-3: Tănase a transformat un penalti acordat după un fault al lui Dussaut asupra lui Coman.
  • 0-4: Tănase a reuşit tripla, după o greşeală a lui Aioani.

Duminică, CFR Cluj a învins FC Voluntari, scor 1-0, iar luni, Universitatea Craiova a dispus de FC Argeş, scor 4-0.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 48 de puncte, 2. FCSB – 46, 3. Universitatea Craiova – 42, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 27.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele