Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV ǀ Dat afară de FCSB, Bogdan Rusu atrage tot mai mult atenţia: ”Joacă foarte bine la Mioveni, e o echipă pe stilul lui”

CS Mioveni Publicat pe 5 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21044154/1/bogdan-rusu-cs-mioveni.jpg

FCSB rulează un număr important de jucători de la sezon la sezon, iar unul dintre ei, plecat în iarnă, este Bogdan Rusu, care s-a întors repede la CS Mioveni, sub comanda lui Nicolae Dică. Vârful de 32 de ani s-a întors de la FCSB după numai 13 meciuri şi două pase de gol, dar are evoluţii foarte bune la Mioveni.

Cu Chindia Târgovişte a marcat iar, iar astfel a ajuns la şase goluri în 10 meciuri pentru trupa din Mioveni. Mirel Albon a lăudat evoluţiile lui Bogdan Rusu, despre care a spus că se integrează foarte bine la echipa lui Nicolae Dică tocmai pentru că este una pe stilul lui.

În momentul în care are spaţii, atacantul e letal.

Este un jucător bun pentru echipele care joacă pe contraatac, pentru că el are nevoie de spaţii. Nu este genul de jucător care să aibă parte doar de spaţii mici, are nevoie de mult teren în jurul lui.

De aceea joacă foarte bine la Mioveni, pentru că este genul de echipă care i se potriveşte perfect”, a spus Mirel Albon în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Bogdan Rusu, lăuda şi de conduerea Mioveniului 

Dumitru Olteanu, preşedintele celor de la CS Mioveni, este mulţumit de cum a revenit Bogdan Rusu la formaţia pe care o reprezintă, dar pune în balanţă şi plusul financiar pe care l-a scos de pe urma afacerii cu FCSB.

Rusu a fost trimis la vicecampioana României pentru 250.000 de euro şi s-a întors gratis.

Bogdan Rusu se pliază foarte bine pe echipa noastră. Şi campionatul trecut a fost golgeterul nostru, cu 9 goluri. Sper ca în acest retur şi în play-out să marcheze cât mai multe goluri. Este un jucător pe care ni l-am dorit foarte mult înapoi.

(N.r. – Despre faptul că l-a luat gratis de la FCSB) Şi, de ce să nu recunosc? A fost o afacere şi pentru club. L-am transferat în august pentru 250.000 de euro, iar în ianuarie l-am luat gratis înapoi”, a declarat Dumitru Olteanu zilele trecute.

CS Mioveni – Chindia, 2-0. Printre marcatori, Bogdan Rusu

CS Mioveni – Chindia Târgovişte (2-0), partidă din runda a 29-a a SuperLigii României, s-a disputat azi, de la ora 13:00, în direct pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. Golurile au fost marcate de Rusu (în minutul 34) şi Lixandru (în minutul 90+1).

Echipele de start:

  • CS Mioveni: 12. Greab - 2. Sno, 25. Balaur, 27. Garutti, 6. Burnea - 23. Panait, 24. Pop - 8. Antal, 11. Benchaib, 19. Diallo - 90. Rusu.
    Rezerve: 22. Croitoru - 4. Mboumbouni, 5. Lixandru, 14. Lepistu, 16. Rădescu, 10. Coşereanu, 31. Carnat, 9. Krasniqi, 20. Buziuc.
    Antrenor: Nicolae Dică.
  • Chindia: 33. Căbuz - 98. Căpuşă, 91. Corinus, 25. Boldor, 15. Dinu - 10. Neguţ, 16. Perianu, 8. Dulca, 17. Chamed - 19. Popa, 9. Cooper.
    Rezerve: 1. D.Moldovan - 21. Orozco, 29. Buş, 88. Ioniţă. 23. Mihaiu, 11. Atanase, 7. Jipa, 77. Şerban, 80. Dumitraşcu.
    Antrenor: Anton Petrea.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele