Ultima oră
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A
Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting
5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro 5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro
Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

EXCLUSIV | Decizia VAR, contestată la Fotbal Show: "Penalty clar, se vede de pe lună. I-a intrat nocturna în ochi arbitrului"

FCSB Publicat pe 18 iul 2022
mail-share icon Email


Nana Falemi şi Florin Răducioiu au analizat două faze litigioase din FCSB - Universitatea Cluj 1-1 şi au ajuns la concluzia că arbitrul Marian Barbu şi ajutoarele din camera VAR au comis două greşeli impardonabile.
La scorul de 0-0, Romario Pires, care avea deja un cartonaş galben, a pus mâna pe minge pe linia careului de 16 metri, dar henţul nu a fost observat nici după consultarea VAR. O greşeală majoră, după cum spune Nana Falemi:
 
"Era cu ambele picioare în afara careului, dar cu mâna în careu. Acum, nu ştiu cum se judecă. Ăsta e penalty clar, se vede de pe lună. Că e lună plină! Pe bune. I-a intrat noctunra în ochi arbitrului, cred că s-a întrerupt curentul, habar nu am", a punctat fostul mijlocaş, la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
 
"Este o greşeală impardonabilă a arbitrului şi a VAR-ului. Nu s-a dat nimic! Aşa ceva e impardonabil", a adăugat şi Florin Răducioiu.

Sorin Şerban, iertat de eliminare în minutul 3!

O altă fază cu probleme s-a petrecut după puţin peste 120 de secunde de la primul fluier, când Sorin Şerban s-a dus cu ambele picioare pe glezna lui Remacle. Marian Barbu i-a acordat cartonaşul galben, dar Florin Răducioiu voia mai mult:
 
"După părerea mea, este un atac foarte periculos. Pune în pericol integritatea jucătorului, e cartonaş roşu. O greşeală foarte mare a arbitrului şi a VAR-ului. Nu înţeleg VAR-ul...", a fost opinia fostului mare atacant al Generaţiei de Aur.
 
Nana Falemi a contestat şi el decizia, aducând în discuţie, de asemenea, gradul mare de intensitate al tackling-ului fundaşului FCSB-ist:
 
"Dacă arbitru dădea roşu, îi dădeam dreptate şi nu puteam să protestez. A fost o intrare periculoasă! Putea să dea roşu liniştit. Şerban e titular, vrea să-şi păstreze locul în echipă şi a intrat cu multă determinare. Bine că nu l-a prins cu piciorul în pământ".
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele