adplus-dvertising
Ultima oră
”Eu voi sta pe bancă”. Prezenţă surprinzătoare la FCSB - Dunajska Streda ”Eu voi sta pe bancă”. Prezenţă surprinzătoare la FCSB - Dunajska Streda
Campioana ”U” BT Cluj se va reuni în 15 august. Amicale cu echipe din Serbia, Polonia şi Grecia Campioana ”U” BT Cluj se va reuni în 15 august. Amicale cu echipe din Serbia, Polonia şi Grecia
Surprize în Cupa Italiei. Cinci cluburi din Serie A au fost eliminate în primul tur Surprize în Cupa Italiei. Cinci cluburi din Serie A au fost eliminate în primul tur
Procesul lui Giggs a început. Ce acuzaţii i se aduc Procesul lui Giggs a început. Ce acuzaţii i se aduc
VIDEO | Victorie pentru Cremonese în Cupa Italiei, dar Chiricheş şi Ionuţ Radu au avut un meci greu. Cum a fost "întors" fundaşul la golul de 2-2 VIDEO | Victorie pentru Cremonese în Cupa Italiei, dar Chiricheş şi Ionuţ Radu au avut un meci greu. Cum a fost "întors" fundaşul la golul de 2-2
Puşcaş rămâne în Italia! Va fi coleg de echipă cu Cesc Fabregas Puşcaş rămâne în Italia! Va fi coleg de echipă cu Cesc Fabregas

EXCLUSIV | Decizia VAR, contestată la Fotbal Show: "Penalty clar, se vede de pe lună. I-a intrat nocturna în ochi arbitrului"

FCSB Publicat pe 18 iul 2022
mail-share icon Email


Nana Falemi şi Florin Răducioiu au analizat două faze litigioase din FCSB - Universitatea Cluj 1-1 şi au ajuns la concluzia că arbitrul Marian Barbu şi ajutoarele din camera VAR au comis două greşeli impardonabile.
La scorul de 0-0, Romario Pires, care avea deja un cartonaş galben, a pus mâna pe minge pe linia careului de 16 metri, dar henţul nu a fost observat nici după consultarea VAR. O greşeală majoră, după cum spune Nana Falemi:
 
"Era cu ambele picioare în afara careului, dar cu mâna în careu. Acum, nu ştiu cum se judecă. Ăsta e penalty clar, se vede de pe lună. Că e lună plină! Pe bune. I-a intrat noctunra în ochi arbitrului, cred că s-a întrerupt curentul, habar nu am", a punctat fostul mijlocaş, la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
 
"Este o greşeală impardonabilă a arbitrului şi a VAR-ului. Nu s-a dat nimic! Aşa ceva e impardonabil", a adăugat şi Florin Răducioiu.

Sorin Şerban, iertat de eliminare în minutul 3!

O altă fază cu probleme s-a petrecut după puţin peste 120 de secunde de la primul fluier, când Sorin Şerban s-a dus cu ambele picioare pe glezna lui Remacle. Marian Barbu i-a acordat cartonaşul galben, dar Florin Răducioiu voia mai mult:
 
"După părerea mea, este un atac foarte periculos. Pune în pericol integritatea jucătorului, e cartonaş roşu. O greşeală foarte mare a arbitrului şi a VAR-ului. Nu înţeleg VAR-ul...", a fost opinia fostului mare atacant al Generaţiei de Aur.
 
Nana Falemi a contestat şi el decizia, aducând în discuţie, de asemenea, gradul mare de intensitate al tackling-ului fundaşului FCSB-ist:
 
"Dacă arbitru dădea roşu, îi dădeam dreptate şi nu puteam să protestez. A fost o intrare periculoasă! Putea să dea roşu liniştit. Şerban e titular, vrea să-şi păstreze locul în echipă şi a intrat cu multă determinare. Bine că nu l-a prins cu piciorul în pământ".
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele