Ultima oră
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în play-out. Echipele de start! VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în play-out. Echipele de start!
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”
Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova

EXCLUSIV ǀ Dinamo a pierdut din nou, dar au fost identificate mai multe aspecte pozitive. ”S-a văzut o schimbare în joc”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 19 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20400390/1/din.jpg

Formaţia Dinamo a fost învinsă duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1, marcat de o întrerupere de aproape un sfert de oră din cauza nocturnei.

Jocul a fost întrerupt în minutul 36, după ce nocturna s-a stins brusc. Problema s-a remediat rapid şi partida s-a reluat după 13 minute.

Deşi au ajuns la al şaselea eşec consecutiv, Mirel Albon a explicat în cadrul emisiunii Fotbal Look faptul că partida contra grupării moldave a adus multe schimbări în bine.

”S-a văzut o schimbare în joc, alt ritm, altă motivaţie. Dar cred că sunt jucători fără multă experienţă. Problema e că mulţi au pierdut pregătirea de vară, fie că nu erau la Dinamo fie că nu aveau echipă.

Cei de la Dinamo au avut momente în care au dominat totuşi un adversar aflat în mare formă, dar nu s-au apropiat suficient de mult de poartă”,
a declarat Albon, pentru Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele