Ultima oră
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă
Nu e Rapid! Marius Şumudică are pe masă o ofertă de neratat din Superliga Nu e Rapid! Marius Şumudică are pe masă o ofertă de neratat din Superliga
Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal
Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!” Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!”
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024

EXCLUSIV | Dinamo e într-o 'groapă' uriaşă! Florescu: "E mai aproape de zona retrogradării" / Albon: "Cupa poate salva acest sezon dezastruos"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 22 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19999192/3/rps9755.jpg

Dinamo a pierdut meciul din deplasare cu Astra Giurgiu, scor 0-2, în etapa a 24-a din Liga 1, în direct pe Look Sport+. 'Roş-albii' au patru meciuri consecutive fără victorie şi fără gol marcat, iar şansele la play-off sunt pur teoretice. La emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+, George Florescu şi Mirel Albon au deplâns situaţia de la Dinamo, atât din punct de vedere financiar, cât şi sportiv.

Dinamo ocupă locul 12 în Liga 1 şi va juca, cel mai probabil, din nou în play-out. Deocamdată, 'câinii roşii' au nevoie de bani pentru a obţine licenţa de Liga 1 pentru sezonul următor. Fanii au rămas singura susţinere financiară a clubului.

Singura şansă pentru performanţă în acest sezon rămâne Cupa României, unde Dinamo va juca în faza sferturilor de finală, cu divizionara secundă Dunărea Călăraşi.

"Ne aşteptam la un joc mult mai bun al celor de la Dinamo. Dinamo e mai aproape de zona retrogradării, la patru puncte în faţa locului de baraj. O vedeam, la începutul acestui sezon, ca o pretendentă la titlu. Chiar mă gândeam că Dinamo poate să revină acolo unde îi este locul. Dar problemele financiare şi acest joc al conducătorilor au dus-o pe Dinamo într-o situaţie deplorabilă, o spun cu regret. Dinamo este una dintre cele mai mari echipe din istoria fotbalului românesc", a spus George Florescu la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19999192/1/florescu.png

"Cupa poate salva acest sezon dezastruos pentru ei. Etapa viitoare joacă Dinamo cu Viitorul. Cine s-ar fi gândit, la începutul sezonului, că vor juca un derby al evitării retrogradării? Este o situaţie neverosimilă. La Dinamo, perioada proastă se prelungeşte. Plus că există o incertitudine cu privire la viitor. Nimeni nu ştie ce se va întâmpla, dacă vor primi licenţa, cine este patron, cine este preşedinte. Este o situaţie care nu are cum să nu afecteze randamentul jucătorilor. Dinamo este un club de tradiţie, ar fi păcat să nu fie în prima ligă. Dinamo are o galerie absolut fantastică. S-a ajuns într-o situaţie incredibilă cu acei investitori spanioli, care n-au garantat cu nimic", a spus Mirel Albon.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19999192/2/mirel-albon.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele