Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

EXCLUSIV | Dinamo, la un pas de un supertransfer! Motivul incredibil pentru care a picat înţelegerea

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe 5 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20100690/1/hugo3.jpg

Dinamo a fost la un pas să realizeze un transfer, care ar fi putut să îi rezolve problemele din ofensivă din acest sezon.

Cu doar 25 de goluri în 28 de etape din Casa Liga 1, ”câinii roşii” au fost aproape să obţină semnătura unui atacant portughez, care s-a numărat printre golgheterii Stelei Roşii Belgrad, după cum ne-a confirmat, în exclusivitate, chiar managerul sportiv din Ştefan cel Mare, Mario Nicolae.

Atacantul şi-ar fi dat acceptul verbal să vină la Dinamo, însă când a aflat de problemele financiare cu care se confruntă clubul s-a răzgândit, conform spuselor oficialului dinamovist.   

”Am mai fi vrut să mai aducem jucători, dar suntem refuzaţi din cauza problemelor pe care le avem. Sunt jucători care spun că vin, iar după aceea nu mai vin. Se interesează de club şi află situaţia.

A fost vorba să aducem un atacant portughez, care a fost golgheter la Steaua Roşie Belgrad. Îşi dăduse acordul să vină, dar s-a interesat de ce se întâmplă la Dinamo şi nu a mai vrut să vină. A vorbit cu alţi jucători care joacă în România.”, a declarat Mario Nicolae pentru Look Sport Live.

Conform surselor www.looksport.ro, atacantul cu care Dinamo s-a aflat în tratative avansate este Hugo Vieira. Vârful de 32 de ani şi 1.78 metri, născut la Barcelos din Portugalia, este liber de contract de la 1 februarie 2021 şi a jucat ultima oară pentru Hokkaido Consadole Sapporo, formaţie din prima ligă japoneză.

În sezonul 2015-2016, Vieira a câştigat titlul de campion în Serbia cu Steaua Roşie Belgrad, fiind al doilea golgheter al echipei şi al campionatului sârb, cu 20 de goluri în 33 de meciuri, după Aleksandar Katai, cu care a fost coleg de echipă şi care a marcat cu un gol mai mult decât el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele