Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

EXCLUSIV | Discurs dur, după ce CSA Steaua a ratat play-off-ul Ligii 2. ”Steaua nu a arătat nimic! La ce mai stai?”

Liga II Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21520779/1/cs-mioveni-csa-steaua-bucuresti-liga-2-casa-pariurilor-11-03-2024.jpg

CS Mioveni a învins luni, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia CSA Steaua, într-un meci al etapei a 18-a din liga secundă.

În urma acestui rezultat, CSA Steaua a ieşit matematic din cursa pentru a intra în play-off-ul Ligii 2 şi este pentru prima oară, în ultimii trei ani, când ”militarii” se vor afla în play-out-ul ligii secunde.

Aflaţi în studio-ul Fotbal Show, George Galamaz şi Vasile Miriuţă au vorbit despre sezonul slab al lui CSA Steaua. Cei doi analişti sunt de părere că ”roş-albaştrii” şi-au pierdut motivaţia din cauza faptului că nu pot promova în Superliga.

”E greu să îi ţii motivaţi pe jucători, ştiind că nu ai drept de promovare, iar dacă ne uităm la ultimele declaraţii ale lui Opriţa s-a dezumflat, nici el nu a mai crezut. Probabil că aşteaptă şi el o schimbare şi este nemulţumit de faptul că nu s-a făcut nimic pentru dreptul de promovare al Stelei”, a declarat George Galamaz, în exclusivitate la Prima Sport.

”Nu au făcut un campionat bun (n.r. CSA Steaua), ăsta e adevărul! Steaua nu a arătat nimic sezonul ăsta, sincer. Dacă vezi că nu se schimbă nimic (n.r. Daniel Opriţa), la ce mai stai?

Dacă îţi doreşti ceva mai mult, cum a zis că a avut oferte de la Liga 1, că Opriţa a făcut o treabă bună în ultimii doi ani acolo (n.r. la CSA Steaua), era pe loc de promovare (n.r. anul trecut). Atunci nu mai stai, pentru că e greu să îi mai motivezi, du-te în altă parte dacă ai oferte”, a adăugat Vasile Miriuţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele