Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Dominic Marcu a bifat cea mai bună clasare din istoria electricelor la viteză în coastă şi a anunţat un nou upgrade

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20700601/1/marcu.jpg

Campionatul Naţional de Viteză în Coastă 2 a debutat la Cheile Grădiştei, cu 55 de piloţi la start. Din păcate manşa a doua nu s-a putut finaliza, iar rezultatele au fost cele de după prima urcare.

Învingător a fost liderul de la CNVC 1, Octavian Ciovică, ce a pilotat din nou magistral al său Radical SR 8. Pe locul doi s-a clasat Alexandru Piţigoi, pe un model Porsche GT 911. El a venit la mai puţin de un sfert de secundă de învingător. Podiumul a fost completat de Costel Căşuneanu, pe o Skoda Rally 5.

Dominic Marcu a reuşit o clasare fabuloasă cu Tesla 3 Top Performance. Pilotul din Sinaia a terminat pe 6, poziţie ce reprezintă cea mai bună clasare a unei maşini electrice la o etapă de coastă disputată pe teritoriul României.

Carismaticul pilot ne-a dezvăluit că lucrurile nu se opresc aici, Tesla urmând să primească un nou upgrade.

”Cursa a fost foarte frumoasă, dar şi grea pentru maşină. Maşina noastră este foarte lungă, lată şi grea. A fost greu să ma încadrez cu ea pe trase şi pe traseu, dar pe lângă asta, fără să supăr organizatorii, traseul a fost foarte denivelat pentru maşina mea. Am venit cu un set up mult prea jos şi ma atingea la baterii, a trebuit să merg mult mai calculat.

Dar cu toate acestea, locul 1 detaşat la electrice şi locul 6 la general e un rezultat excelent. A fost pentru mine o cursă dificilă, pentru că stresul cel mare a fost să nu ating maşina la baterii. (n.r. despre vreme) Pentru mine pe ploaie era foarte bine, pilotez foarte bine pe ploaie. Mergem mai departe şi ne vedem la următoarea etapă, va fi alt set-up şi alte piese, cred că o să zic la toate etapele că lucrez la maşină (n.r. râde).

Tesla mea este greu de pilotat pe trasee înguste, deoarece este cea mai lungă din competiţie, dar şi cea mai grea. Trebuie să facem un upgrade la sistemul de frânare. La această etapă, frânele nu au făcut faţă la configuraţia traseului.

Suntem pe drumul cel bun, important este că mergem din ce în ce mai tare”,
a spus Dominic Marcu, pentru Prima Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20700601/2/marcu-2.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele