Ultima oră
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European

EXCLUSIV | Dorinel Munteanu nu se vede pe banca FCSB-ului: "Nu sunt compatibil cu Gigi Becali, avem gândiri diferite"

Superliga Publicat pe 1 iun 2021
mail-share icon Email

Fost jucător şi antrenor la clubul patronat de Gigi Becali, Dorinel Munteanu (52 de ani) susţine că nu mai e compatibil cu omul de afaceri din Pipera.
Recunoscut pentru rigoarea arătată în cariera de fotbalist, dar şi pentru mentalitatea nemţească preluată de-a lungul aventurilor ca antrenor, cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei României de seniori exclude din start posibilitatea de a mai lucra cu Gigi Becali, ştiute fiind practicile finanţatorului vicecampioanei:
 
"Nu pot să spun că nu voi mai antrena niciodată FCSB. Eu am jucat şi la Steaua Armatei, am fost antrenor şi la FCSB. Eu mă regăsesc unde am avut performanţe, adică am luat campionatul cu Steaua. Discuţiile astea nu-mi fac plăcere. Nu pot să fiu compatibil cu patronul de la FCSB, avem o gândire total diferită faţă de fotbal. Asta cu antrenorul e o poveste care s-a tot repetat la FCSB. E treaba lui ce face...Eu ajung doar în situaţia în care pot să-mi spun punctul de vedere, pentru că FCSB reprezintă România în fotbalul european şi ceea ce se întâmplă acolo cred că e o mare palmă dată suporterilor care iubesc această echipă. Sunt treburile lor interne. Aş putea să-mi dau cu părerea, dar nu e normal, pentru că intru iar în polemică. Faptul că sunt de cinci ani de zile pe locul doi, suporterii nu se gândesc puţin?", a declarat Munteanu, marţi dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
Dorinel Munteanu a fost antrenor la FCSB între octombrie şi decembrie 2008, perioadă în care a stat pe banca tehnică timp de doar opt meciuri.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele