Ultima oră
Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas” Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas”
”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova ”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova
Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat al oaspeţilor pentru offside VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat al oaspeţilor pentru offside
Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!” Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!”
Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste

EXCLUSIV | Dulca, verdict clar la faza care l-a scos din joc pe Chipciu pentru decisivul cu Young Boys: "A fost penalty!"

CFR Cluj Publicat pe 4 dec 2020
mail-share icon Email

 

 
Fost fundaş important al fotbalului românesc, Cristi Dulca crede că arbitrul francez Deleure s-a păcălit în minutul 85, când l-a eliminat pe Alex Chipciu la o fază la care CFR-istul a cerut penalty.
 
Dulca e de părere că decizia corectă ar fi fost acordarea loviturii de la 11 metri pentru campioana României la duelul dintre Antov şi Chipciu, iar arugmentul e legat de faptul că fundaşul bulgarilor are ambele mâini pe mijlocaşul campioanei, pe care-l împiedică să-şi continue alergarea spre minge: "Eu zic că a fost penalty. Una e să-l ţii câteva secunde, alta e să-l tragi cu ambele mâini. Dacă nu dai penalty, eşti obligat să dai cartonaş galben. Dacă era început de joc, probabil îl avertiza. Dar, aşa, pe final de joc...", a declarat Dulca, la Look Sport+.


Eliminat pe final, Chipciu a făcut o criză de nervi şi l-a înjurat pe arbitrul francez al partidei. El va rata meciul decisiv cu Young Boys, programat pe 10 decembrie, de la ora 19:55, live pe Look Sport+.
mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele