Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

EXCLUSIV | "E forţat să-i dai cartonaş galben". Filip, apărat după ce a fost avertizat pentru simulare

Dinamo Publicat pe 20 mar 2022
mail-share icon Email


Steliano Filip (27 de ani) a avut nevoie de doar cinci minute din meciul Dinamo - Sepsi 0-0 pentru a ieşi în evidenţă. Dinamovistul s-a ales cu un cartonaş galben din partea lui Iulian Dima după o simulare ân careul advers la un duel cu Roland Niczuly.
Trimis de Duşan Uhrin în bada stângă de la mijlocul terenului, Filip a câştigat un duel în viteză cu Adnan Aganovic, după o pasă excelentă a lui Cosmin Matei, apoi a sprintat spre ceea ce părea că va fi golul de 1-0. Scăpat singur cu Niczuly, Stelinano s-a prăbuşit în careu şi a cerut lovitură de la 11 metri, dar centralul Iulian Dima nu s-a lăsat impresionat şi i-a arătat, în schimb, doar cartonaşul galbem. O decizie faţă de care Filip şi coechipierii săi au protestat vehement, dar care e susţinută de reluările TV, care au arătat că goalkeeper-ul celor de la Sepsi nu l-a atins pe Filip, care a forţat căderea pentru a scoate un penalty.
 
"Dacă ne uităm la a treia reluare, din spate, se ede clar că-l atinge cu mâna", spune Cristi Dulca, în timp ce Leo Grozavu crede că dinamovistul a fost avertizat mult prea uşor cu cartonaşul galben:
 
"E prea puţin pentru penalty, dar cred că e forţat să-i dai cartonaş galben pentru simulare. Într-adevăr, lasă un picior în spate, cade puţin teatral. Dacă strigi lupul, lupul, când vine nu te mai aştepţi să vină lupul. Aşa e şi la Tănase. A simulat atât de mult încât nu primeşte penalty nici când e. E prea puţin pentru penalty, Niczuly pune mâna şi blochează. Nu e penalty, dar nu e nici simulare, Filip nu simulează", a spus fostul antrenor al lui Sepsi, la Fotbal Show de pe Look Sport+.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele