Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

EXCLUSIV | Eliminările dictate de Călin împotriva CFR-ului, analizate de Daniel Pancu la Fotbal Show: "Pentru mine, e cartonaş roşu!"

CFR Cluj Publicat pe 7 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20808299/1/v3.png


CFR Cluj a învins clar Chindia Târgovişte, 2-0, dar pe finalul meciului arbitrul Iulian Călin a dictat trei eliminări împotriva campioanei: Emmanuel Yeboah, Dan Petrescu şi Gabriel Debeljuh. Prezent în studioiul emisiunii Fotbal Show, Daniel Pancu e de părere că centralul a luat deciziile corecte.
 
Primul moment controversat s-a petrecut în minuul 67, când Yeboah, marcator al unui gol superb în prelungirile primei reprize, a alunecat înaintea unui duel cu Ioniţă şi şi-a lovit adversarul cu talpa. După câteva minute, Iulian Călin i-a arătat direct cartonaşul roşu, iar decizia a atras proteste vehemente şi înjurături din partea lui Dan Petrescu, antrenorul fiind şi el eliminat. Pentru Daniel Pancu, hotărârea lui Călin a fost una corectă, intensitatea loviturii punându-l în pericol pe Ioniţă:
 
"Nu are intenţie, dar lovitura e puternică şi pune în mare pericol integritatea adversarului. Cred că e o decizie corectă. E cu talpa direct pe zona dureroasă, e foarte periculos. Pentru mine e cartonaş roşu!", a declarat Pancu, duminică seară, la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
 

Verdict favorabil lui Călin şi la roşul lui Debeluh

Al doilea moment contestat de clujeni a venit în minutul 79, când Debeljuh şi Celea s-au duelat la o minge lungă trimisă spre atacant. Fundaşul a fost cel care l-a faultat pe croat, dar Ovidiu Haţegan l-a chemat la margine pe Iulian Călin pentru a analiza o posibilă lovitură cu cotul a lui Debeljuh. După ce a revăzut faza, Călin l-a eliminat direct pe vârful CFR-ului, iar decizia e aprobată şi de Daniel Pancu, cel care crede că vârful a avut, într-adevăr, intenţia de a-şi lovi adversarul cu cotul:
 
"E cartonaş roşu, l-am văzut în direct. E un cot în zona feţei, o lovitură foarte periculoasă. E de reacţie! E faultat clar, primeşte şi el un cot în zona pometelui", e opinia exprimată de "Pancone".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele