Ultima oră
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează!
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

EXCLUSIV | Erori de arbitraj grave la FCSB - Mioveni! Cum au fost analizate fazele controversate

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 16 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20432281/1/fcsb-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-16-10-2021-1.jpg

FCSB s-a impus categoric în faţa celor de la CS Mioveni, la capătul unui meci disputat în condiţii extreme pentru „roş-albaştri”. În lipsa multor fotbalişti şi a întreg staff-ului tehnic, au reuşit să câştige spectaculos 3-0. 

Golurile marcate au fost analizat în cadrul emisiunii Fotbal Look, de către invitaţii prezenţi în studio (Cătălin Berindean, Eric de Oliveira şi Ronaldo Deaconu). 

Cătălin Berindean, specialistul Look Sport, a criticat în termeni foarte duri prestaţia centralului Marcel Bârsan.

„Primul gol a fost marcat dintr-un penalty marca Marcel Bârsan, al doilea gol a fost ofsaid clar la Keseru. Golul 3 a fost frumos, dar era deja 2-0. 13 jucători au fost suficienţi, dar eu zic că au fost 15, dacă îl luăm şi pe Bârsan, şi pe asistentul care n-a semnalizat ofsaid”, a afirmat Berindean, la Fotbal Look. 

Cum a comentat Eric de Oliveira faza penalty-ului: „Fază controversată. Keseru putea să ajungă la minge, nu ştiu ce să zic. Atacul a fost asupra mingii, dar necontrolat. Nu ştiu dacă era de acordat penalty. Keseru vrea să continue, dar atingerea la piciorul lui a fost prea rapidă. Piciorul stâng al lui Scarlatache e necontrolat”. 

Adrian Scarlatache, fotbalistul celor de la Mioveni care a provocat penalty-ul din care s-a deschis scorul, a comentat de asemenea momentul respectiv: „Am simţit în timpul meciului că nu a fost penalty. El s-a aruncat peste picioarele mele. S-a acordat prea uşor penalty. A fost şi ofsaid la golul lor al doilea. Este păcat, suntem o echipă mică. Totul s-a acordat prea uşor, galbenul, penalty-ul. FCSB este echipa mai bună, sigur, dar am demonstrat că ne putem bate de la egal la egal”. 

VIDEO cu fazele analizate din FCSB - Mioveni

Penalty-ul obţinut de Claudiu Keseru

Golul marcat din ofsaid

Al doilea galben primit de Buziuc

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele