Ultima oră
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”
Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS
Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon
VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei

EXCLUSIV | Faza controversată din meciul Oţelul - FCSB a fost desluşită. ”Eu nu înţeleg decizia asta dacă el era la 60 de metri”

FCSB Publicat pe 31 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21367119/1/fcsb.png

FCSB a terminat la egalitate, marţi, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din grupa C a Cupei României Betano.

”Roş-albaştrii” au înscris în minutul 86 prin Dawa golul de 2-0, dar reuşita fundaşului nu a fost validată pe motiv că mingea a depăşit suprafaţa de joc. Reluările fazei au arătat însă contrariul, iar George Galamaz şi Răzvan Pleşca au discutat pe marginea fazei în studio-ul Fotbal Show.

Cei doi analişti au căzut de acord că golul trebuia acordat, văzând pe reluări că mingea nu a ieşit din teren cu toată circumferinţa.

”De la nivelul solului nu se vede foarte bine, dar sunt imaginile de la înălţime unde se vede că mingea nu a ieşit cu toată circumferinţa şi atunci normal ar fi trebuit să fie gol valabil. Nu mi se pare o fază atât de dificilă”, a declarat George Galamaz, la Fotbal Show.

”E o greşeală mare a asistentului, eu nu înţeleg de ce la asemenea faze ridică fanionul, el fiind la vreo 60 de metri, că e pe partea cealaltă. Nu are cum să vadă dacă mingea iese cu toată circumferinţa, aşa că la astfel de faze ar trebui decis la VAR. Dacă nu poţi demonstra că mingea a depăşit suprafaţa de joc atunci lasă golul”, a spus Răzvan Pleşca, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele