Ultima oră
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”
EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună” EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună”
VIDEO | Chelsea - West Ham 5-0. Demonstraţie de forţă pe ”Stamford Bridge” VIDEO | Chelsea - West Ham 5-0. Demonstraţie de forţă pe ”Stamford Bridge”
VIDEO | Dorinel Munteanu, pachet de nervi după partida de la Ploieşti! S-a luat la ceartă cu reporterul VIDEO | Dorinel Munteanu, pachet de nervi după partida de la Ploieşti! S-a luat la ceartă cu reporterul
PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică

EXCLUSIV | FC Botoşani, criticată de Sabău: "Moale! S-au prezentat slab, tactica aleasă nu a fost cea bună". Ce spune Bilaşco despre Sepsi

Superliga Publicat pe 15 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20065093/1/sabau.jpg


Învinsă cu 2-1 pe teren propriu de Sepsi OSK, FC Botoşani e criticată de Ioan Ovidiu Sabău pentru tactica cu care a ales să abordeze meciul atât de important pentru play-off. În schimb, covăsnenii sunt lăudaţi de Marius Bilaşco.
 
"FC Botoşani mi s-a părut destul de moale pentru un meci aşa important, decisiv. S-au prezentat slab. Trebuia să aibă organizare, să pună presiune, să atace, nu să se lase dominaţi. Aceasta a fost tactica aleasă, dar nu cred că a fost cea mai bună", a declarat Sabău, la Fotbal Look, la finalul meciului care a asigurat, practic, accederea lui Sepsi în play-off.
 
Dacă Croitoru e criticat de Sabău, Bilaşco are doar cuvinte de laudă despre Sepsi, despre care spune că are un lot care-i permite să viseze frumos pe finalul acestui sezon:
 
"Sepsi mi s-a părut foarte puternică acasă. A avut şi şansa de a prinde locul al treilea. Nu aveam niciun dubiu că Sepsi nu va fi în play-off. Au şi lotul format, numeros şi valoros, e un aspect important. Urmează o luptă în play-off, e important să ai un lot puternic. Sepsi e bine organizată, au şi stare de spirit", a puncat oficialul CFR-ului.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele