adplus-dvertising
Ultima oră
Leo Messi are "spatele" asigurat. Mike Tyson e gata să intre în ring pentru superstarul argentinian :) Leo Messi are "spatele" asigurat. Mike Tyson e gata să intre în ring pentru superstarul argentinian :)
Nataţie: Ellahi Nazanin şi Ioana Cârcu, medalie de argint în proba de platformă sincron la Campionatul Mondial de sărituri în apă pentru juniori
Nataţie: Ellahi Nazanin şi Ioana Cârcu, medalie de argint în proba de platformă sincron la Campionatul Mondial de sărituri în apă pentru juniori
Marca anunţă şocul anului: contract de 200 de milioane de euro pe sezon pentru Cristiano Ronaldo! Marca anunţă şocul anului: contract de 200 de milioane de euro pe sezon pentru Cristiano Ronaldo!
EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel" EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel"
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!" Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"

EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 30 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20874057/1/mjamagfzad00nzvlmjm4mdnkzjg0yzhlnmvjn2yzmtfhnjflzdmwzq-thumb.jpg

Echipa naţională a încheiat grupa 3 din Nations League pe ultimul loc şi a retrogradat în Liga C a competiţiei unde va întâlni adversari mai slab cotaţi.

Eşecul naţionalei României este cu atât mai are cu cât oficialii FRF au considerat această competiţie extrem de importantă şi şi-au propus să câştige grupa, după ce a fost numit Edi Iordănescu ca nou selecţioner.

Florentin Petre, fost jucător la echipa naţionala, a comentat situaţia în care se află selecţionata lui Edi Iordănescu şi e de părere că e nevoie de continuitate şi încredere pentru a putea realiza ceva.

”Eu îmi doresc ca fotbalul românesc să crească, să ajungă la un nivel bun cum a fost şi în anii trecuţi. Avem nişte jucători talentaţi, calitativi şi suntem foarte bine văzuţi în lume, ţinând cont istoria pe care o avem şi de performanţele pe care le-am făcut. Din punctul meu de vedere ar trebui să existe o continuitate, a început omul ăsta (n.r. Edi Iordănescu) o muncă şi ar trebui lăsata încă o perioadă destul de lungă. El trebuie să îşi aducă jucătorii cei mai în formă şi cei care pot să joace cu sufletul pentru echipa naţională. Noi trebuie să îi susţinem pentru că ăştia suntem deocamdată.

Noi am fost obişnuiţi cu nişte performanţe şi întotdeauna ne uităm în spate la ce au realizat oamenii ăştia (n.r. Generaţia de Aur), dar e greu, nici nu ştiu dacă se mai poate realiza lucrul ăsta vreodată, nu poţi să trăieşti din amintiri. Eu aş merge foarte mult pe jucătorii care sunt în formă şi sunt foarte mulţi jucători buni care joacă atât în România cât şi în afară. Ăştia sunt cu ei mergem mai departe”, a declarat Florentin Petre, la Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri