Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

EXCLUSIV | Florin Răducioiu a numit cea mai slabă echipă din play-off: ”Dar să nu credem în aşa ceva în 2023”

CFR Cluj Publicat pe 15 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21096860/1/screenshot-141.png

Partida dintre CFR Cluj şi Sepsi, care a fost LIVE la Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro, s-a terminat cu victoria campioanei României, scor 2-1. La final, în studioul emisiunii Fotbal Show, Florin Răducioiu şi Gică Popescu au tras concluziile disputei din Gruia şi au ajuns la concluzia că Sepsi e cea mai slabă formaţie din SuperLigă.

Răducioiu vede o echipă a lui Sepsi care nu are obiectiv şi din acest motiv evoluează slab în play-off, înregistrând eşecuri aproape meci de meci. Popescu a remarcat faptul că Sepsi face şi multe erori, iar când greşeşti cu o formaţie precum CFR Cluj eşti pedepsit.

E cea mai slabă echipă din acest grup pentru titlu, are deja trei înfrângeri, nu e motivată, n-are obiectiv. Să nu fim ipocriţi, să spunem că echipa a trântit partida cu CFR, să nu credem în aşa ceva în 2023”, a declarat Florin Răducioiu, iar Gică Popescu a completat:

A făcut multe erori în deplasare, cum nu am văzut în alt meci. Din lejeritate, din lipsă de concentrare. Când intri neconcentrat la un meci, faci greşeli. Când joci cu CFR, o echipă motivată, e greu”.

CFR Cluj a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Superligii. Sepsi a condus cu 1-0, prin golul marcat de Dumitrescu ’28.

Pentru CFR Cluj au marcat Birligea ’44 şi Deac ’53. De la Sepsi a fost eliminat Ninaj, în minutul 62.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele