Ultima oră
FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul” FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”
Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului
Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League
OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului” OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului”
Simona Halep a primit wild card la un turneu important Simona Halep a primit wild card la un turneu important
NEWS ALERT | Echipa României şi-a aflat adversara din optimile BJK Cup NEWS ALERT | Echipa României şi-a aflat adversara din optimile BJK Cup

EXCLUSIV | Florin Răducioiu a rămas impresionat de un fotbalist după derby-ul FCSB - Rapid: ”A fost strălucitor”

FCSB Publicat pe 6 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20911535/1/florin-raducioiu.png

FCSB a învins Rapid în derby-ul de pe Arena Naţională, în direct pe Prima Sport 1, iar Florin Răducioiu a ales omul meciului chiar din tabăra formaţiei pregătite de Mihai Pintilii. Fostul mare internaţional a fost impresionat de nivelul arătat de Octavian Popescu, după un sezon în care a dezamăgit şi a avut evoluţii şterse.

Golul, dar şi cum a interpretat Popescu jocul în faţă, l-au făcut pe Florin Răducioiu să afirme că evoluţia a fost una strălucitoare. Însă, fostul atacant al ”Generaţiei de Aur” aşteaptă să vadă şi dacă Octavian Popescu va avea continuitate şi va reuşi să se menţină la un nivel de joc cel puţin apropiat de cel arătat cu Rapid.

Octavian Popescu a fost cel mai bun de pe teren, a dat pasă de gol şi gol. A dat un gol cu şut din prima, a dat superb. Dar trebuie să aibă continuitate cu această evoluţie strălucitoare din această seară. Rămâne să vedem dacă va evolua la fel în continuare, trebuie să joace la fel. A fost strălucitor azi, bravo lui”, a declarat Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Octavian Popescu a reuşit primul gol în acest sezon, în toate competiţiile. Până la jocul cu Rapid, în 26 de partide reuşise doar două pase decisive.

Victor Piţurcă i-a luat partea lui Octavian Popescu

Forma neaşteptat de slabă a lui Octavian Popescu a surprins întreaga lume a fotbalului românesc, de la fotbalişti legendari şi antrenori, până la presă şi suporteri. Puştiul de 19 ani, care în sezonul trecut făcea spectacol prin golurile, pasele sau driblingurile sale, nu se mai regăseşte în actuala stagiune la FCSB.

Victor Piţurcă a găsit vinovaţii pentru starea în care se află ”Tavi” Popescu. Fostul selecţioner este de părere că Gigi Becali ”debitează tâmpenii” la adresa tânărului fotbalist, însă vede şi partea de vină a lui Nicolae Dică şi a staffului său. Piţurcă susţine că un astfel de declin se justifică şi prin incapacitatea antrenorilor de a lucra eficient cu Octavian Popescu.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele