Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu, avertisment după CFR - FCSB: ”În acest ritm, va fi greu să câştige campionatul. Nu merge aşa”

FCSB Publicat pe 9 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21091293/1/florin-raducioiu.png

CFR Cluj nu a reuşit să treacă de FCSB pe teren propriu, duminică seară, chiar dacă a condus cu 1-0. S-a terminat 1-1, iar modul în care s-a prezentat formaţia lui Dan Petrescu l-a făcut pe Florin Răducioiu, specialist Prima Sport, să declare, în emisiunea Fotbal Show, că dacă va continua aşa nu va mai lua titlul.

CFR Cluj a scos doar un punct cu vicecampioana României, iar ritmul de joc şi pragmatismul din anii trecuţi nu s-au mai ridicat la nivelul cu care obişnuise. Din acest motiv, Răducioiu e convins că titlul va fi luat de altcineva în astfel de condiţii, Farul, FCSB sau, de ce nu, chiar Universitatea Craiova.

Referitor la CFR Cluj, dacă vrea să emită pretenţii la titlu, ce a făcut azi a fost prea puţin! E prea puţin să câştigi titlul, prea puţin! Mai ales că eşti egalată, după care ai aproape toată repriza a doua să dai gol, dar nu o faci. Prea puţin a făcut apoi, prea puţin! În acest ritm, va fi greu să câştige campionatul în acest an, nu mai merge aşa!”, a spus Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Florinel Coman, remarcatul lui Florin Răducioiu

Derby-ul CFR Cluj - FCSB, care s-a văzut în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, s-a terminat la egalitate, scor 1-1, iar Florin Răducioiu a declarat la final, în emisiunea Fotbal Show, că jucătorul pe care l-a remarcat în confruntare a fost Florinel Coman.

Mijlocaşul FCSB-ului a avut acţiuni foarte bune, a pus în multe rânduri în pericol poarta ardelenilor şi chiar a reuşit să marcheze. Fostul mare atacant al echipei naţionale a afirmat că, în acest meci, Coman s-a ridicat la nivelul de acum mai mulţi ani, dar că evoluţia acestuia, oricât de solidă a arătat, nu a fost suficientă pentru ca FCSB să plece cu toate punctele din Gruia.

”Cred că plusul FCSB-ului a fost Florinel Coman. A fost jucătorul care a revitalizat jocul echipei. Nu mai vorbesc de golul marcat, îl ştiu cum e ca jucător, l-am avut la lotul naţional. A avut nişte acţiuni extraordinare, dar prea puţin să fie doar el în mână pentru ca FCSB să se impună”, a declarat Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele