Ultima oră
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, complet dezamăgit de Dinamo. ”Burcă trebuie să dea explicaţii suporterilor dinamovişti”

Dinamo Publicat de Ovidiu Neacşu pe 18 sep 2022
mail-share icon Email

Dinamo a fost învinsă, duminică, în deplasare, scor 2-1, de echipa Gloria Buzău, în etapa a VII-a din Liga 2 Casa Pariurilor.

Florin Răducioiu, jucător emblematic al ”câinilor” a recunoscut că nu o mai urmăreşte pe Dinamo şi că este dezamăgit de jocul pe care îl prestează formaţia din ”Ştefan cel Mare”. Fostul atacant consideră că unul dintre vinovaţii pentru rezultatele slabe ale lui Dinamo este Ovidiu Burcă. 

”Nu am văzut meciul (n.r. Buzău – Dinamo) pentru că am fost plecat, dar am citit ziarele şi am văzut că au pierdut 2-1. Evident că nu mă mai uit, am spus-o după meciul cu Steaua. Au pierdut din nou, este a nu ştiu câta înfrângere, e o echipă care în clasament arată din ce în ce mai rău. Nu pot să îmi dau cu părerea despre jocul echipei pentru că nu îi mai urmăresc, nu ştiu ce sistem joacă, nu ştiu aproape nimic.

Burcă vorbeşte despre timp, timpul este foarte preţios pentru toţi. Are deja două luni de zile, în două luni de zile trebuie să implementezi un anumit stil de joc. Este foarte îngrijorătoare poziţia lui Dinamo în clasament, mare atenţie pentru că e posibil să nu mai ieşi din acea zonă a nisipurilor mişcătoare. Îmi pare că pierd încontinuu, iar Burcă trebuie să dea explicaţii suporterilor dinamovişti. De ce echipa nu reuşeşte să câştige două meciuri?”, a declarat Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele