Ultima oră
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"
Răzvan Lucescu şi PAOK mai câştigă un derby şi sunt la un meci de titlu! Răzvan Lucescu şi PAOK mai câştigă un derby şi sunt la un meci de titlu!

EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu, discurs la superlativ despre un fotbalist din SuperLigă: ”Mă încântă, e ca Hagi, ca Maradona. Pictează pe teren”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 12 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21283142/2/raducioiu.png

SuperLiga României a consemnat în această vară câteva reveniri importante, ale unor fotbalişti care în urmă cu mai multe sezoane au făcut pasul în afară pentru sume mari de bani. Printre ei se numără şi Alexandru Mitriţă, Alexandru Băluţă sau Vlad Chiricheş, la Universitatea Craiova şi FCSB.

În partida dintre Poli Iaşi şi Universitatea Craiova, Alexandru Mitriţă a ieşit în evidenţă şi a coordonat excelent acţiunile de atac ale oltenilor. Au revenit de la 0-1 astfel şi s-au impus cu 4-1. La finalul întâlnirii, Florin Răducioiu a comentat cele întâmplate în duelul de la Iaşi.

Fostul mare internaţional a avut cuvinte la superlativ pentru mijlocaşul de creaţie al grupării din Bănie, despre care a lăsat de înţeles că a dat lovitura prin readucerea acestuia.

Mitriţă e senzaţional, a pictat pe teren! A fost inexistent în prima repriză, dar în a doua repriză a fost altceva. E un jucător fantastic. Victoria este 90 la sută datorită lui, datorită a ceea ce a inventat, ca ceea e a făcut cu mingea.

Mă încântă acest jucător, are o biomecanică rapidă, tipică jucătorilor scunzi, ca Hagi, Maradona. Felicitări lui, mi-a plăcut mult de Mitriţă! Craiova a avut multe probleme în atac, dar Mitriţă a luminat jocul”, a declarat Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

U. Craiova a învins cu 4-1 Poli Iaşi 

Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 4-1, fornaţia Poli Iaşi, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

Craiovenii au avut o ocazie de a deschide scorul în minutul 4, la o cursă a lui Andrei Ivan care a pasat în careu pentru Markovic, aflat în poziţie centrală, însă acesta a pus latul şi a trimis pe lângă poartă. Apoi meciul s-a jucat pe contre, cu faze de poartă pentru embele echipe. Scorul a fost deschis în minutul 44 de gazde, prin Alin Roman, din lovitură liberă uşor deviată.

Partea secundă a adus un pressing al oltenilor şi un cartonaş roşu pentru căpitanul ieşenilor, Alin Roman, care a primit al doilea galben în minutul 58. Craiova a profitat şi Markovic a egalat în minutul 65, cu o lovitură de cap. Oaspeţii au marcat şi golul al doilea, în minutul 78. Pasă lungă a lui Mitriţă pentru Andrei Ivan, care l-a depăşit pe Florin Ilie şi l-a învins pe Ailenei cu un şut la colţul lung. Acelaşi Alexandru Mitriţă a marcat şi golul de 3-1, în minutul 90, iar Roguljic a făcut 4-1 în minutul 90+4, aducând o victorie clară Craiovei, care îi plasează pe elevii lui Reghecampf pe poziţia a doua în clasament, cu 11 puncte.

Cu numai 3 puncte, Poli Iaşi este pe locul 14.

  • POLI IAŞI: Ailenei - Martac, Fl. Ilie, Katanec (Tincu 81), Stefanovici – Jatoba (R. Ion 70), Bordeianu, A. Roman, Luis Phelipe (Vojtus 81) - A. Gheorghiţă (Mogoş 70), Harrison (Itu 61). ANTRENOR: Leo Grozavu
  • UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Ndong (Şt. Vlădoiu 46), Zajkov, Raul Silva (Mateiu 63), Bancu - Al. Creţu (Roguljic 63), Baiaram (Danciu 81), Screciu - A. Ivan, Markovic (Işfan 70), Al. Mitriţă. ANTRENOR: Laurenţiu Reghecampf

 

 

mail-share icon Email
viewscnt