Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, foarte optimist cu privire la calitatea Superligii

Emisiuni Publicat de Tudor Moisa pe 2 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21511208/1/raducioiu.png

Lupta în acest sezon pentru accederea în play-off este una aprigă.

Cu o etapă şi jumătate înainte de final, nu mai puţin de şase echipe se bat pentru ultimele două poziţii care duc în play-off. În cadrul emisiunii Fotbal Show, Florin Răducioiu a vorbit despre actualul sezon din Superligă. Fostul internaţional a sesizat şi un aspect interesant, considerând că Superliga creşte ca valoare.

"Vorbim, într-adevăr, de un campionat foarte interesant. Nu ne-am fi gândit la o asemenea imprevizibilitate. Eu o vreau pe Farul (n.r. în play-off), pentru că mi-a plăcut foarte mult campioana de anul trecut.

Nu mai este cea de anul trecut, dar în continuare are nişte elemente importante în echipa lor şi mi-aş dori-o pe Farul, dar nimic nu este sigur. E foarte greu să spun echipa care se va califica.

Ce a zis nea Mircea Lucescu şi m-a pus un pic pe gânduri. Începe şi la noi (n.r. să fim la standartele din Occident). Văd totuşi nişte goluri foarte frumoase, văd nişte acţiuni de gol foarte frumoase. Am văzut nişte lucruri foarte interesante, acţiuni de gol foarte frumoase, superbe, în mare viteză", a spus Florin Răducioiu, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele