Ultima oră
Roberto de Zerbi, printre posibilii înlocuitori ai lui Carlo Ancelotti la Real Madrid! Roberto de Zerbi, printre posibilii înlocuitori ai lui Carlo Ancelotti la Real Madrid!
VIDEO EXCLUSIV ǀ Îi ia locul Andrei Vlad lui Ştefan Târnovanu în poarta FCSB-ului? Răspunsul lui Gigi Becali VIDEO EXCLUSIV ǀ Îi ia locul Andrei Vlad lui Ştefan Târnovanu în poarta FCSB-ului? Răspunsul lui Gigi Becali
Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup
Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV
"Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV "Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV
"E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV "E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Florin Răducioiu l-a pus la punct pe Cătălin Straton! Ce a declarat după FC Argeş – Dinamo

FC Argeș Publicat pe 4 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21217598/2/florin-raducioiu.png

Supărare mare în rândul echipei FC Argeş, după ce a picat în Liga 2. Cătălin Straton, portarul piteştenilor, a avut un discurs dur faţă de anumiţi colegi din echipa sa, în nota celui afişat de Andreas Calcan după turul cu Dinamo, de pe Arena Naţională.

Straton a vorbit în cuvinte apăsate despre anumiţi colegi de la FC Argeş, iar Florin Răducioiu, specialist Prima Sport, a declarat că un astfel de discurs nu e tocmai în regulă, mai ales că e vorba de o echipă din interiorul căreia nu s-au aflat informaţii din vestiar, despre o stare de tensiune generală, în principal între străini şi români.

Însă, totul a explodat după ruşinea din turul barajului cu Dinamo, scor 1-6, şi a continuat după returul de la Mioveni, scor 4-2.

Nu întâmplător a retrogradat FC Argeş! Acum se caută ţapii ispăşitori, dar e ruşinea fotbalului piteştean ce s-a întâmplat. Azi, echipa a făcut tot ce a putut, dar la Bucureşti a fost o ruşine! Am fost şi eu jucător, am retrogradat şi eu, şi ştiu că la cald, la o asemenea dezamăgire, se caută vinovaţii.

L-am înţeles pe Straton, supărarea, dar trebuia să fie calm. Toţi jucătorii sunt vinovaţi! Toţi sunteţi vinovaţi, sunteţi o echipă! Eu am fost străin în altă ţară şi nu sunt de acord cu ce a declarat Straton. E vorba de echipă, e formată din străini şi români”, a spus Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Reacţia lui Cătălin Straton, după FC Argeş – Dinamo

FC Argeş a retrogradat în Liga 2, după ce a pierdut cu 8-5 la general barajul de promovare / retrogradare cu Dinamo. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Piteştenii s-au impus cu 4-2 în returul de la Mioveni, dar nu a fost de ajuns pentru a se salva şi ”câinii” sunt cei care se vor afla în Superliga în sezonul următor. Unul dintre liderii vestiarului lui FC Argeş, Cătălin Straton, a răbufnit la finalul meciului şi crede că a fost vorba de neimplicare din partea jucătorilor străini.

”Am lacrimi în ochi, am plecat de la Steaua (n.r.- FCSB), nu am vrut să stau acolo pentru bani. Am venit acasă, sunt din Piteşti. Mă doare, dar nu poţi să joci în 7 la fiecare meci! Lipsă de valoare, nu la toţi, dar analizaţi-i! Degeaba ai 6-7 jucători buni într-un lot de 20. Degeaba! Te prinzi la un moment dat.

Am încercat să vorbim, dar când în echipă joacă doar 3 români... Nu au jucat că nu au vrut! Doar Meza Colii şi Şerban au avut probleme. Să nu-i mai văd în vestiarul ăsta! Asta e, o luăm de la capăt, FC Argeş nu va muri. E greu, dar FC Argeş va reveni. Nu-mi doresc să plec, am o vârstă, nu ştii ce-ţi rezervă viaţa, dar prioritar e clubul ăsta”, a spus Straton.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele