Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Florin Răducioiu l-a pus la punct pe Cătălin Straton! Ce a declarat după FC Argeş – Dinamo

FC Argeș Publicat pe 4 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21217598/2/florin-raducioiu.png

Supărare mare în rândul echipei FC Argeş, după ce a picat în Liga 2. Cătălin Straton, portarul piteştenilor, a avut un discurs dur faţă de anumiţi colegi din echipa sa, în nota celui afişat de Andreas Calcan după turul cu Dinamo, de pe Arena Naţională.

Straton a vorbit în cuvinte apăsate despre anumiţi colegi de la FC Argeş, iar Florin Răducioiu, specialist Prima Sport, a declarat că un astfel de discurs nu e tocmai în regulă, mai ales că e vorba de o echipă din interiorul căreia nu s-au aflat informaţii din vestiar, despre o stare de tensiune generală, în principal între străini şi români.

Însă, totul a explodat după ruşinea din turul barajului cu Dinamo, scor 1-6, şi a continuat după returul de la Mioveni, scor 4-2.

Nu întâmplător a retrogradat FC Argeş! Acum se caută ţapii ispăşitori, dar e ruşinea fotbalului piteştean ce s-a întâmplat. Azi, echipa a făcut tot ce a putut, dar la Bucureşti a fost o ruşine! Am fost şi eu jucător, am retrogradat şi eu, şi ştiu că la cald, la o asemenea dezamăgire, se caută vinovaţii.

L-am înţeles pe Straton, supărarea, dar trebuia să fie calm. Toţi jucătorii sunt vinovaţi! Toţi sunteţi vinovaţi, sunteţi o echipă! Eu am fost străin în altă ţară şi nu sunt de acord cu ce a declarat Straton. E vorba de echipă, e formată din străini şi români”, a spus Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Reacţia lui Cătălin Straton, după FC Argeş – Dinamo

FC Argeş a retrogradat în Liga 2, după ce a pierdut cu 8-5 la general barajul de promovare / retrogradare cu Dinamo. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Piteştenii s-au impus cu 4-2 în returul de la Mioveni, dar nu a fost de ajuns pentru a se salva şi ”câinii” sunt cei care se vor afla în Superliga în sezonul următor. Unul dintre liderii vestiarului lui FC Argeş, Cătălin Straton, a răbufnit la finalul meciului şi crede că a fost vorba de neimplicare din partea jucătorilor străini.

”Am lacrimi în ochi, am plecat de la Steaua (n.r.- FCSB), nu am vrut să stau acolo pentru bani. Am venit acasă, sunt din Piteşti. Mă doare, dar nu poţi să joci în 7 la fiecare meci! Lipsă de valoare, nu la toţi, dar analizaţi-i! Degeaba ai 6-7 jucători buni într-un lot de 20. Degeaba! Te prinzi la un moment dat.

Am încercat să vorbim, dar când în echipă joacă doar 3 români... Nu au jucat că nu au vrut! Doar Meza Colii şi Şerban au avut probleme. Să nu-i mai văd în vestiarul ăsta! Asta e, o luăm de la capăt, FC Argeş nu va muri. E greu, dar FC Argeş va reveni. Nu-mi doresc să plec, am o vârstă, nu ştii ce-ţi rezervă viaţa, dar prioritar e clubul ăsta”, a spus Straton.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele