Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

EXCLUSIV | Florin Răducioiu nu s-a ferit de cuvinte după ce CFR Cluj a pierdut din nou puncte. ”CFR Cluj este o echipă bătrână, schimonosită”

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 26 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21399378/1/fc-cfr-1907-cluj-afc-uta-arad-superliga-superbet-25-11-2023.jpg

CFR Cluj a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu UTA Arad, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii.

Clujenii continuă să piardă puncte importante în lupta la titlu, iar egalul cu UTA de sâmbătă îi dă şansa FCSB-ului să se distanţeze la 5 ”lungimi” de CFR în timp ce Rapid poate urca pe locul 2. 

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Florin Răducioiu a vorbit despre situaţia de la CFR Cluj şi despre jocul slab prestat de formaţia antrenată de Mandorlini din ultima perioadă.

”Mă gândeam sincer care sunt punctele forte ale acestei echipe, pe care sincer să fiu în ultimul timp...nu reuşesc să o definesc. De exemplu astăzi (n.r.- sâmbătă) echipa a creat câteva ocazii în afară de bară. Numai imprecizia a fost o ocazie în prima repriză.

În rest, da, o anumită presiune în minutele 70, dar prea puţin! Echipa nu are un stil propriu. Să zici <<Domne, jucăm împotriva lui CFR şi sunt foarte bune pe contraatacuri, au trei jucători care fac diferenţa pe partea stângă, fazele fixe>>.

E o echipă bătrână, schimonosită, sincer. Să nu câştigi totuşi împotriva UTA-ei Arad, o echipă care totuşi va lupta pentru evitarea retrogradării. Nu e posibil să nu câştigi un astfel de meci. Prea puţin ne-a arătat echipa lui Andrea Mandorlini, este o echipă în dificultate după părerea mea. O echipă care încearcă să creeze, însă îi iese prea puţin.”, a spus Florin Răducioiu la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele