Ultima oră
VIDEO | Mainz - Borussia Dortmund 3-0. ”Duş rece” suferit de finalista Ligii Campionilor VIDEO | Mainz - Borussia Dortmund 3-0. ”Duş rece” suferit de finalista Ligii Campionilor
VIDEO | FCSB - CFR Cluj 0-1. Super execuţia lui Otele ştirbeşte sărbătoarea titlului VIDEO | FCSB - CFR Cluj 0-1. Super execuţia lui Otele ştirbeşte sărbătoarea titlului
Gigi Becali nu se teme de nimeni! Adversarul de top cu care vrea să se bată în Liga Campionilor: „Cu ei vreau să cădem!” Gigi Becali nu se teme de nimeni! Adversarul de top cu care vrea să se bată în Liga Campionilor: „Cu ei vreau să cădem!”
VIDEO | Napoli - Bologna 0-2. Campioana sezonului trecut din Serie A poate rata cupele europene VIDEO | Napoli - Bologna 0-2. Campioana sezonului trecut din Serie A poate rata cupele europene
Gloria Bistriţa şi-a aflat adversara din finala European League Gloria Bistriţa şi-a aflat adversara din finala European League
Villarreal o bate pe FC Sevilla, deşi andaluzii au condus până pe final Villarreal o bate pe FC Sevilla, deşi andaluzii au condus până pe final

EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu, remarcă interesantă! De ce seria bună a FCSB-ului poate continua şi în derby-ul cu Rapid

FCSB Publicat pe 18 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21098633/1/fcsb-rapid.jpg

FCSB a căpătat moral după victoria cu Farul, care o aduce aproape de locul 1, poziţie ocupată chiar de formaţia lui Gică Hagi. A învins cu 2-1, iar următorul duel va fi tot unul foarte important, un derby al Bucureştiului, cu Rapid, în Giuleşti. Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan au comentat, în linii mari, ce ar însemna un succes pentru FCSB cu echipa lui Mutu.

Specialiştii Prima Sport au ajuns la concluzia că va fi un derby foarte important şi din perspectiva situaţiilor din clasament, pentru că FCSB are din nou mari şanse la titlu, în timp ce Rapid vrea să spele imaginea din ultimele două meciuri din SuperLiga României.

În plus, lui Mutu i s-a cerut demisia după eşecul cu Universitatea Craiova, scor 1-3, iar Răducioiu nu înţelege de ce s-a întâmplat acest lucru, pentru că ”Briliantul” a dus Rapid în play-off.

Florin Răducioiu: ”Mă gândesc la meciul din Giuleşti, la Rapid sunt probleme. Contestarea lui Mutu mi se pare prea mult şi nu înţeleg de ce se întâmplă asta. Mutu a făcut şi face o treabă foarte bună. În Giuleşti va fi un meci foarte important pentru FCSB. Pentru Rapid va fi un meci de orgoliu, dar FCSB se bate la titlu”. 

Viorel Moldovan: ”Un singur lucru contează pentru Rapid în partida din Giuleşti, victoria! Va fi un meci crâncen, foarte important şi pentru Rapid, dar şi pentru FCSB, care vrea titlul”.

Emisiunea Fotbal Show, cu Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan, după FCSB - Farul

Viorel Moldovan, încântat după FCSB – Farul: ”Să înceapă dansul în trei”

FCSB a reaprins lupta la titlu după ce a învins Farul, scor 2-1, în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro! Bucureştenii au trecut de formaţia lui Gică Hagi, liderul SuperLigii României, aşa cum îşi dorea patronul Gigi Becali, iar acum speră la campionat cu şanse mari,

FCSB a condus cu 2-0, Farul a redus din diferenţă, dar Viorel Moldovan a afirmat la finalul întâlnirii că victoria vicecampioanei României a fost una meritată. El a evidenţiat faptul că, din perspectiva suporterului neutru, duelul pentru campionat va fi unul interesant, cu trei formaţii având şanse mari la locul 1, Farul, CFR Cluj şi FCSB.

Să înceapă dansul în trei! E exact ceea ce ne-am dorit înaintea acestui joc, ca acest campionat să devină mai palpitant în play-off. Este foarte echilibrat acum, azi FCSB câştigă trei puncte importante, după un joc interesant propus. Un meci cu un ritm elevat, cu două echipe preocupate să joace fotbal. Au încercat pe partea ofensivă să producă ocazii la porţi.

În schimb, o primă repriză care a fost mai echilibrată, dar FCSB a făcut diferenţa prin Compagno”, a spus Viorel Moldovan la finalul partidei de pe Arena Naţională, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Rezumatul partidei FCSB - Farul 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele