Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”

EXCLUSIV | Florin Răducioiu şi momentul care l-a surprins după FCSB - U. Craiova: ”E inadmisibil să faci o astfel de eroare. Dacă vrei să iei titlul, trebuie să fii mai eficient”

FCSB Publicat pe 19 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21024269/1/desktop-screenshot-2023-02-18-23-48-36-72-2.png

FCSB a ratat pe final victoria cu U. Craiova, primind gol în ultimele minute, iar derby-ul s-a terminat cu scorul de 1-1. Florin Răducioiu are semne de întrebare cu privire la modul în care a primit gol echipa lui Mihai Pintilii, dar a şi scos în evidenţă plusul Malcom Edjouma.

Dat fiind faptul că mijlocaşul a marcat în ultimele trei meciuri, Florin Răducioiu consideră că el este adevăratul atacant al FCSB-ului. Edjouma a punctat şi cu CFR Cluj, şi cu FC Voluntari, dar şi în duelul cu U. Craiova, de duminică seară, transmis în direct pe Prima Sport 1.

Are un simţ al golului incredibil! E ca un atacant! Îmi pare rău de FCSB, merita să câştige cu Craiova, a dominat mai tot timpul. Îmi aduc aminte de meciul cu Farul, dar se repetă povestea. Nu înţeleg cum e posibil să iei un astfel de gol. E problema antrenorului!

A ieşit greşit portarul, dar e inadmisibil să faci o astfel de eroare, părerea mea. Dacă vrei să iei titlul, trebuie să fii mai eficient, să fii mai liniştit pe parcursul meciului. E un rezultat nedrept, dar fotbalul se joacă pe goluri. După ce am văzut, FCSB merita să câştige”, a spus Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

  • Mijlocaşul este cotat de Transfermarkt.com la suma de 1.2 milioane de euro.
  • Edjouma a marcat 11 goluri şi a oferit 4 assist-uri, în cele 46 de meciuri jucate pentru gruparea bucureşteană.
  • În acest sezon, are 31 de meciuri, 8 goluri şi trei assist-uri.

FCSB - U. Craiova, 1-1 

FCSB a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu cei de la Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 26-a din Superligă. Au marcat: Edjouma ‘1 / Koljic ‘90+1

Pe finalul primei reprize, un cartonaş roşu primit de Ndong a fost anulat după consultarea VAR.

  • FCSB: Târnovanu – Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic – Edjouma, Şut, Oct. Popescu (Oaidă ’64) – Cordea, Miculescu (Omrani ’67), Fl. Coman (Nikolov ’83). Antrenor: Mihai Pintilii.
  • Universitatea Craiova: L. Popescu – Vătăjelu, Zajkov, R. Silva, Ndong (Vlădoiu ’76) – Mateiu, Al. Creţu (Rivaldinho ’76) – Cîmpanu (Sala ’76), Işfan (Koljic ’61), A. Ivan – Markovic (Roguljic ’61). Antrenor: Eugen Neagoe.

FCSB ocupă locul 3 în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce craiovenii sunt pe 5, cu 45 de puncte. Lider este Farul, care are 55 de puncte.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele