Ultima oră
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid ”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid
Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă
Italianul Daniele Orsato arbitrează meciul PSG - Borussia Dortmund din semifinalele Ligii Campionilor Italianul Daniele Orsato arbitrează meciul PSG - Borussia Dortmund din semifinalele Ligii Campionilor
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

EXCLUSIV | Florinel Coman ar fi semnat! Echipa la care va merge starul FCSB-ului. „Zece mii la sută acolo pleacă”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 12 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21557114/1/farul-constanta-fcsb-play-off-superliga-superbet-31-03-2024-1.jpg

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman (26 de ani) va pleca de la FCSB la finalul acestui sezon, iar Robert Niţă a dezvăluit şi echipa la care va merge mijlocaşul de bandă.

Robert Niţă a aruncat bomba şi a dezvăluit unde va merge Florinel Coman, după ce patronul FCSB-ului a anunţat că acesta va pleca din vară de la echipa bucureşteană.

„Îmi spune cineva acum că pleacă în Qatar, pe 2 milioane de euro pe an salariu. S-a înţeles cu Al-Duhail, din Qatar, cred că din moment ce îi oferă 2 milioane, probabil contractul va fi pe trei ani, sunt 6 milioane. În acest caz nu cred că va fi o problemă să îi plătească clauza de reziliere de 5 milioane de euro. Nu găseşti salariul ăsta în Europa”, a declarat Robert Niţă, la Prima Sport.

Informaţia a fost confirmată şi de moderatorul emisiunii Fanatik Superliga, Horia Ivanovici, care s-a arătat surprins de alegerea lui Coman, având în vedere că jucătorul a spus în mai multe rânduri că ar vrea să joace la o echipă cu pretenţii din Europa.

„Şi mie mi-a scris cineva acum cineva în care chiar am încredere, şi mi-a scris <<zece mii la sută pleacă în Qatar>>. Eu eram sceptic pentru că Florinel a zis că vrea să se ducă la o echipă în vest, în Europa, să joace în fotbalul mare”.

Gigi Becali, anunţ clar în privinţa plecării lui Florinel Coman

Patronul „roş-albaştrilor” a anunţat despărţirea de unul dintre cei mai importanţi jucători, dar nu a dat detalii legate de echipa la care va pleca.

„Eu nu vă pot spune acum pentru că nu am acordul ca să vă spun că el va pleca. Nu am acceptul să vă spun unde, ce şi cum. Nu vă pot spune. Aşa ce ştiu că el a negociat deja, dar nu vrea să spună.

Şi oamenii care vor să vină, dar am spus că nu are rost să vină acum, să terminăm, să fim campioni şi apoi. Domne’, nu vă pot spune”, a declarat Gigi Becali la ProSport.

  • 6 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform Transfermarkt.com
  • Jucătorul de 26 de ani a reuşit 17 goluri şi 11 pase decisive, în 34 de meciuri jucate în tricoul FCSB-ului, în acest sezon
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele