Ultima oră
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului

EXCLUSIV | Fotbaliştii din Casa Liga 1 de la care Ioan Ovidiu Sabău aştepta mai mult: ”Părea că vor ajunge la naţională”

Farul Constanta Publicat pe 25 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20685552/3/sabau.png

Radu Boboc (23 de ani) şi Andrei Ciobanu (24 de ani) erau doi dintre fotbaliştii de la care se aştepta mult în acest sezon de Casa Liga 1. Nu a mers nici Farul prea bine în această stagiune, astfel că nici cei doi nu au rupt gura târgului şi prestaţiile lor au fost mai slabe decât stagiunea anterioară.

Ioan Ovidiu Sabău a comentat, în emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1, situaţiile lui Boboc şi Ciobanu, despre care a spus că nu joacă, în anumite momente, pe drept la Farul. A dat şi exemplul numărului mare de tineri de care Gică Hagi dispune, printre jucătorii numiţi de fostul internaţional fiind Alexi Pitu, Eduard Radaslavescu sau Constantin Grameni.

Boboc era un jucător de perspectivă, se credea că va fi la prima reprezentativă, Ciobanu la fel. Ceva le lipseşte, dar produsul academiei lui Gică Hagi există. Nu cred că Hagi nu i-ar folosi sau nu le-ar da minute dacă ar ajuta echipa. Apar Pitu, Radaslavescu, Grameni, şi ei sunt jucători buni. Academia lui Gică Hagi propune jucători tineri foarte buni”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la Fotbal Show, pe Prima Sport 1.

În acest sezon, în 27 de partide, Ciobanu a marcat de două ori şi a oferit trei pase decisive. Boboc a prins 22 de meciuri, a înscris o singură dată şi a dat un asist.

Cum a ajuns Virgil Ghiţă la MKS Cracovia

Ajuns în urmă cu aproape două luni în Polonia, la MKS Cracovia, pentru 1.2 milioane de euro, Virgil Ghiţă a povestit cum l-a anunţat Gică Hagi că are oferta respectivă. Totul s-a întâmplat în urma disputei Farului cu FCSB, pe care constănţenii au câştigat-o cu 2-0. Mai mult, fundaşul de 23 de ani a şi marcat.

Hagi a mers la Ghiţă şi i-a spus că are o propunere din Polonia şi că, dacă e pregătit să facă pasul la un alt club, trebuie să ia avionul la ora 5 dimineaţa. În cele din urmă apărătorul a acceptat şi a dat curs propunerii.

Până acum, Ghiţă a prins în Polonia şapte meciuri, în toate fiind integralist.

”Păi chiar că pare poveste. Am jucat pe 28 februarie cu FCSB, în deplasare. Am învins cu 2-0, am şi marcat. La final de meci, mă bucuram cu suporterii Farului. Domnul Hagi a venit şi mi-a şoptit la ureche: ’Vezi că ai ofertă!’.

M-am bucurat, i-am mulţumit şi i-am zis că avem timp să ne gândim până la vară pentru că se închisese perioada în România, prin mai multe ţări europene, nu mă mai gândeam la aşa ceva. Iar el a continuat: ’Dacă vrei tu, bineînţeles, la 5 dimineaţa acum ai avion spre Cracovia!’. Am rămas mască!

Cum ştiam despre Cracovia pentru că mă documentasem, nici nu am stat pe gânduri! Am plecat doar cu rucsacul în spate, atât. Lucrurile mi-au ajuns în Polonia la multe zile după. Aşa m-am dus la avion. Şi îmbrăcat în treningul Farului”, a povestit Virgil Ghiţă pentru playsport.ro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele