Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

EXCLUSIV | Fotbaliştii Farului care l-au dezamăgit pe Ioan Ovidiu Sabău: "Aştept mult mai mult de la el!"

Farul Constanta Publicat pe 9 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20668935/1/ovs.png


Ioan Ovidiu Sabău apreciază în continuare proiectul condus de Gică Hagi la Farul, dar are aşteptări mai mari de la Alexi Pitu (19 ani), mijlocaşul ofensiv care părea noul pariu câştigător al "Regelui". Nici Dragoş Nedelcu nu l-a convins pe fostul mare internaţional român!
 
Din momentul în care Hagi l-a promovat la echipa mare şi i-a oferit încredere, Pitu, un talent incontestabil, nu a reuşit niciun gol pentru constănţeni. Asta deşi a jucat 59 de meciuri, interval în care a ieşit în evidenţă prin şase pase decisive. Sâmbătă, în victoria de la Piteşti (2-0), Pitu a creat faza golului de 1-0 marcat de Radaslavescu, dar, în continuare, nu se ridică la nivelul aşteptărilor create în jurul său. Detaliu scos în evidenţă şi de Ioan Ovidiu Sabău:
 
"Eu aştept mult mai mult de la Pitu. Are 19 ani, joacă de 2-3 ani, parcă trebuie să ceară mai mult de la el, zic eu. Are calităţi, e foarte talentat!", a declarat expertul Look Sport, sâmbătă seară, în cadrul emisiunii Fotbal Show.
 
În paralel, Dragoş Nedelcu e departe de forma arătată la startul carierei, nu găseşte un ritm bun de joc şi e trecut şi el de Sabău pe lista dezamăgirilor din acest sezon:
 
"Mă surprinde Nedelcu, nu ştiu ce se întâmplă cu el. Nu reuşeşte să facă diferenţa la acest nivel, la noi în campionat. Azi a fost schimbat la pauză", a mai punctat "Moţul", după FC Argeş - Farul 0-2.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele