Ultima oră
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”

EXCLUSIV | Fotbalistul în care Florin Răducioiu şi-a pus încrederea, a spart gheaţa: ”În meciurile trecute nu făcea nimic”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 23 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20896949/1/florin-raducioiu.png

Ştefan Baiaram a fost omul meciului cu UTA. A marcat o dublă pentru Universitatea Craiova, iar oltenii s-au impus, la Arad, cu 2-1. Florin Răducioiu aştepta un astfel de meci bun din partea jucătorului lui Mirel Rădoi, dar vrea în continuare să crească în evoluţii, pentru că poate fi un nume important şi pentru naţionala României.

Până acum, Baiaram nu a ieşit prea mult în evidenţă în acest sezon de primă divizie, însă în partida cu UTA a salvat Universitatea Craiova de la înfrângere prin dubla avută. De altfel, au fost primele goluri ale jucătorului de 19 ani în SuperLiga României.

În actuala stagiune, Ştefan Baiaram a strâns 16 meciuri în toate competiţiile, a marcat de trei ori şi a oferit două pase decisive.

În sfârşit văd goluri de la el! Trebuie să facă mai mult în continuare, am mai vorbit de el, de potenţialul lui. Mi se părea în meciurile trecute un jucător care nu-şi găsea locul, care nu făcea nimic, dar acum e omul meciului după părerea mea şi nu e simplu. Vreau să văd mai multe goluri de la el”, a spus Florin Răducioiu în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Golurile lui Baiaram din partida cu UTA

Universitatea Craiova a câştigat meciul de la Arad, scor 2-1

Universitatea Craiova a câştigat duminică, în deplasare, scor 2-1, meciul cu formaţia UTA Arad, din etapa a 15-a a Superligii.

Abeid a deschis scorul pentru gazde, în minutul 13. În primul minut de prelungire al primei reprize, Baiaram a egalat cu o lovitură de cap, la centrarea lui Nistor. Arădeanul Anton a fost eliminat în minutul 50, pentru un al doilea cartonaş galben, iar craiovenii au preluat conducerea pe tabelă prin acelaşi Baiaram, cu un gol din pasa lui Nistor.

  • UTA: Fl. Iacob – Dobrescu (Keseru 86), Erico, Benga, Abeid - R. Pop (Negoescu 56), Cascini (Fl. Matei 77), P. Anton – Otele (Jobello 77), Postolachi, Stahl (Batha 56). ANTRENOR: Ilie Poenaru
  • UNIVERSITATEA CRAIOVA: Arlauskis - Papp, Mitrea, Screciu - Vătăjelu, Al. Creţu (Roguljic 84), Nistor, Căpăţână (Mateiu 67), Bancu – Rivaldinho (Markovic 72), Baiaram (Cîmpanu 67). ANTRENOR: Mirel Rădoi

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt