Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

EXCLUSIV | George Florescu şi Mirel Albon, categorici în ceea ce priveşte situaţia nefastă a lui Sepsi: ”Se va trece peste această perioadă”

Sepsi OSK Publicat pe 13 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20393486/1/universitatea-craiova-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-13-09-2021.jpg

Sepsi nu are un start de campionat prea bun, iar după opt meciuri în Casa Liga 1 a adunat numai şapte puncte. George Florescu şi Mirel Albon au comentat evoluţiile elevilor lui Leo Grovazu în platoul emisiunii Fotbal Look, de pe Look Sport. Cei doi au concluzionat că Sepsi nu mai e echipa de sezonul trecut, dar sunt convinşi că îşi va reveni în timp.

Sepsi a scăzut şi din cauza plecărilor din vară, iar eliminarea din Conference League a afectat echipa, jucătorii, pentru că apoi a urmat o serie de rezultate mai puţin reuşită.

George Florescu: ”Cred că lipseşte încrederea, asta se vede şi în joc, lipsa de încredere. Se observă neîncrederea în joc, multe pase greşite. Cred că eliminarea din Europa a descurajat echipa, apoi a urmat un val de rezultate mai slab. Sunt convins că, fiind acolo jucători de valoare, se va trece peste această perioadă”.

Mirel Albon: ”Nu se simt jucătorii, sunt egoişti, dar sunt valoroşi şi vor face diferenţa în final. Aşa cum a zis şi George, cred că se va trece peste această perioadă nesaftă, mai ales că Sepsi are un antrenor cu foarte, foarte multă experienţă”.

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a VIII-a a Ligii I.

Pentru U.Craiova a marcat Gustavo '32, iar pentru Sepsi a înscris Fofana '17.

În minutul 80, Niczuly (Sepsi) a apărat un penalti executat de Gustavo.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Cîmpanu '58), Găman, M. Constantin (Conte '76), Bancu – Gustavo (Baiaram '81), Screciu, Nistor, Houri – Ivan (Markovici '80), Koljic (Fedele '76). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Sepsi: Niczuly – Dimitrov (Sousa '46), Ninaj, Mitrea, Dumitrescu (Ispas '46) – Păun (Gonzalez '58), Fofana, Aganovic (Ştefănescu '90+4) – Luckassen, Bojic, Chunchucov (Damaşcan '80). Antrenor: Leo Grozavu

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele