Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

EXCLUSIV | George Galamaz spune lucrurilor pe nume: ”Când jucătorii au legătură directă cu patronul, antrenorul sare din schemă, nu se poate impune”

Superliga Publicat pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21038002/1/george-galamaz.png

Universitatea Craiova a schimbat destul de des antrenorii în ultima perioadă, iar George Galamaz, fost fundaş, acum specialist Prima Sport, a declarat în emisiunea Fotbal Show că lucrurile nu mai merg la clubul din Bănie pentru că jucătorii au o relaţie mult prea apropiată cu patronul, pentru că merg la el cu orice nemulţumire de ordin sportiv şi nu numai.

Astfel de informaţii au ajuns în presă, iar Galamaz e de părere că asta nu face nimic altceva decât să afecteze echipa în sine, antrenorii neputând să pună la punct strategia aşa cum îşi doresc, să poată face din Universitatea Craiova o echipă redutabilă.

Când jucătorii au legătură directă cu patronul, antrenorul sare din schemă şi e destul de greu. Până nu se va rupe relaţia patron-jucători, va fi foarte greu pentru un antrenor să se impună din toate punctele de vedere.

Rădoi nu a fost lăsat până la capăt să ia deciziile pe care le-a dorit, dar până la urmă s-a ajuns la vorbele lui, să plece mulţi jucători de pe acea listă conturată de el”, a declarat Galamaz în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Cristi Dulca explică momentele slabe ale U. Craiova

Universitatea Craiova nu are cele mai bune rezultate după venirea lui Eugen Neagoe, trei victorii, o remiză şi două eşecuri, dar nici jocul nu e convingător. Cristi Dulca e de părere că oltenii nu evoluează la nivelul la care se aşteptau pentru că antrenorul nu a reuşit să îşi impună filozofia despre fotbal, dar şi din cauza schimbărilor importante de lot, acum fiind nevoie de omogenizare.

Dulca a făcut o paralelă cu momentul în care Universitatea Craiova era pregătită de italianul Devis Mangia, când oltenii aveau rezultate, dar şi jocul arăta bine, fiind unul spectaculos.

Să nu uităm că au plecat mulţi jucători de la Craiova, jocul nu e cel aşteptat. Acolo se vrea un joc cu mult spectacol, cu goluri, dar acum lasă de dorit imaginea. Acum, sunt importante rezultatele până începe play-off-ul. E greu pentru un antrenor să schimbe din mers, Neagoe a venit relativ recent şi sunt şi pretenţii mari la Craiova.

Nu e un joc consistent cum era înainte. Mie mi-a plăcut Craiova atunci când era Mangia, jocul arăta bine, imaginea era bună”, declarat Cristi Dulca în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele