Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu
Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat” Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat”
”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out ”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off

EXCLUSIV | Gică Popescu a numit fără ezitare echipele care se vor bate la campionat. Formaţia căreia i-a făcut analiza detaliată: ”Are jucători valoroşi”

FCSB Publicat pe 17 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20890799/1/gica-popescu-2.png

Gică Popescu a făcut analiza SuperLigii României, a etapelor scurse până acum, şi e convins că lupta se va da şi cu CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova în play-off, în ciuda faptului că acestea nu sunt pe primele locuri în clasament până acum, având şi rezultate negative.

Fostul mare internaţional a afirmat în emisiunea Fotbal Show, LIVE pe Prima Sport 1, că echipele amintite vor fi principalele candidate ale Farului la locul 1, la finalul campionatului, Popescu fiind conducător al formaţiei antrenate şi patronate de Gică Hagi.

Eu cred că şi Universitatea Craiova şi FCSB vor fi în play-off şi se vor bate la campionat. De CFR nici nu mai vorbesc.

Să vedem cât va ţine FCSB acest parcurs cu victorii. Eu aş fi vrut să se fi împiedicat şi cu UTA (n.r. – râde). Sincer vorbind, aş prefera un play-off cu FCSB în interior, pentru că e altceva când joci cu echipe importante, să joci pe stadioane frumoase. Aş vrea să fie între cele şase. Nu mă îndoiesc, cred că FCSB va fi acolo, pentru că are jucători valoroşi”, a declarat Gică Popescu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Emisiunea Fotbal Show, cu Gică Popescu şi Florin Răducioiu 

Florin Răducioiu e convins şi el că FCSB va fi prezentă în play-off-ul SuperLigii României

FCSB e departe de locurile de play-off, iar rezultatele obţinute chiar şi în cupele europene nu îi dau prea mari speranţe că poate îndeplini un obiectiv la îndemână la începutul sezonului. Însă, specialistul Prima Sport Florin Răducioiu, fostul mare internaţional al României, a afirmat în emisunea Fotbal Show că formaţia lui Nicolae Dică va ajunge, până la urmă, în top şase la finalul campionatului regular.

Deşi FCSB are evoluţii slabe, în ciuda a două victorii la rând în SuperLiga României, 2-0 cu Petrolul şi 2-1 cu UTA, Florin Răducioiu e convins că tocmai valoarea individuală a jucătorilor va face diferenţa şi vicecampioana României se va lupta iar la titlu.

Cred că se va califica în play-off, chiar dacă nu mă convinge încă FCSB din punctul de vedere al jocului, pentru că sunt acolo fotbalişti care pot da goluri, care pot câştiga meciuri. Însă, trebuie pusă la punct faza defensivă, punctul slab al echipei.

Sunt jucători care dau gol la FCSB, dar trebuie să produci un joc mai bun”, a afirmat Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele