Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

EXCLUSIV ǀ Gică Popescu atrage atenţia! Fotbalistul din SuperLiga României care îl impresionează: ”E anul lui, a explodat!”

Farul Constanta Publicat pe 5 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20940740/1/gica-popescu-123.png

Alexi Pitu are un sezon foarte bun la Farul! În vârstă de 20 de ani, ”aripa” născută în Germania, la Karlsruhe, începe să iasă în evidenţă şi cu reuşite, goluri şi pase de gol, chiar dacă în sezoanele trecute tocmai cifrele îi lipseau. În actuala stagiune de SuperLiga României, Pitu are deja cinci goluri şi cinci pase decisive în 17 partide.

Gică Popescu l-a lăudat pe tânărul care evoluează la Farul, în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, apreciind modul în care i-a dat minute Gică Hagi, tot mai multe de la meci la meci, iar acum a ajuns să aibă evoluţii excelente şi să fie văzut drept următorul produs al ”Regelui”, care poate pleca pe bani mulţi.

A crescut de la an la an şi a jucat mai mult de la an la an. Gică l-a ţinut, în ultimii trei ani, cu prima echipă, iar pe parcurs a început să joace tot mai mult.

În al patrulea an juca foarte bine, dar nu marca, nu dădea pase de gol. Acum a explodat! A marcat, a şi dat pase de gol, e anul lui!”, a spus Gică Popescu despre Alexi Pitu, în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Farul a refuzat 800.000 de euro pentru Alexi Pitu

Gigi Becali a pus pe masă o ofertă de 800.000 de euro şi, chiar dacă propunerea a fost una impresionantă pentru fotbalul românesc, Gică Hagi nu a fost de acord. "Regele" i-a transmis finului său că ar putea renunţa la Pitu, dar doar în cazul unei oferte îmbunătăţite.

În vară, Alexi Pitu a fost dorit şi de Rapid şi CFR Cluj, dar niciunul dintre cluburile feroviare nu a înaintat o ofertă oficială, având semnale că preţul cerut de Gică Hagi e unul mult prea mare.

Capabil să acopere orice poziţie din linia ofensivă, Pitu a fost promovat de Hagi acum patru ani şi jumătate, iar de atunci a devenit om de bază în echipa Farului, fiind cotat la 850.000 de euro pe site-urile de specialitate.

Emisiunea Fotbal Show, cu Gică Popescu 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele