Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

EXCLUSIV | Gică Popescu, comentariu pe baza discursului lui Dan Petrescu, după U. Craiova - CFR Cluj

CFR Cluj Publicat pe 11 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21015090/1/gica-popescu-2023.png

Gică Popescu a comentat discursul afişat de Dan Petrescu la finalul întâlnirii dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj, transmisă de Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro, terminată cu succesul gazdelor, 2-0. Conducătorul Farului a remarcat faptul că antrenorul campioanei României a scos în evidenţă părţile corecte, anume că echipa din Bănie a arătat bine şi că a meritat victoria.

Gică Popescu se aştepta ca în astfel de momente, după al doilea eşec la rând, pentru că echipa CFR Cluj a cedat şi în runda trecută, în faţa FCSB-ului, Dan Petrescu să remarce faptul că ardelenii nu trec prin cele mai bune momente şi că e nevoie să lucreze la problemele personale şi de grup remarcate în cele două derby-uri. În plus, urmează un meci foarte important, în Europa, cu Lazio.

Discursul lui Dan Petrescu a fost echilibrat, el a fost corect în ce a spus, a recunoscut faptul că echipa Craiovei a fost mai bună. A spus că ar fi putut avea un penalty CFR Cluj, a comentat un pic faultul comis de Manea la primul gol, dar comentariile sale au fost corecte per total.

(N.r. – Despre CFR) CFR Cluj nu are acum constanţa în apărare pe care o avea anii trecuţi. Toată lumea era surprinsă de pragmatismul echipei, dar acum nu mai are acel pragmatism şi primeşte uşor gol. Dar ştiu ce poate CFR, e o echipă foarte puternică. Spun că CFR Cluj, în play-off, va arăta mult mai bine”, a spus Gică Popescu în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 1.

Dan Petrescu, îngrijorat

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a fost supărat pe evoluţia jucătorilor săi după înfrângerea de sâmbătă, cu Universitatea Craiova, chiar dacă a recunoscut că a făcut şi el greşeli.

După ce am început bine, am dat şi gol, am avut şi penalti, în partea a doua a primei reprize Craiova şi-a revenit. În repriza secundă a fost un joc aşa, mai slab. Noi am făcut cadou un gol, la lovitura liberă, unde Cristi mi-a spus că nu a faultat şi că a atins mingea, nu jucătorul.

Sunt puţin dezamăgit de evoluţia jucătorilor mei, cam toţi. Înseamnă că şi eu am făcut ceva greşit. Când nu marchezi e o problemă, mai ales că avem şi mulţi atacanţi. Cel mai mult mă îngrijorează că luăm goluri, nu că nu dăm. Nu poţi să iei campionatul aşa, avem deja şapte meciuri pierdute, asta mă îngrijorează cel mai mult.

Eu spun de foarte mult timp că se vor bate cinci sau şase echipe la titlu, va fi cel mai interesant campionat Noi mai avem multe meciuri, vin şi meciurile cu Lazio, iar cu Lazio, dacă jucăm ca azi, pierdem! Va trebui să avem mai multă dorinţă”, a declarat Dan Petrescu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele