Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"
Răzvan Lucescu şi PAOK mai câştigă un derby şi sunt la un meci de titlu! Răzvan Lucescu şi PAOK mai câştigă un derby şi sunt la un meci de titlu!
“Acum văd altfel lucrurile. Mă bucur mai mult de tenis”. Halep nu are resentimente faţă de Mouratoglou “Acum văd altfel lucrurile. Mă bucur mai mult de tenis”. Halep nu are resentimente faţă de Mouratoglou
Accidentat, italianul Nicolo Zaniolo ratează Campionatul European Accidentat, italianul Nicolo Zaniolo ratează Campionatul European
Vasile Miriuţă, dezvăluire spectaculoasă din fotbalul românesc! "Au direct contact cu patronul" | VIDEO EXCLUSIV Vasile Miriuţă, dezvăluire spectaculoasă din fotbalul românesc! "Au direct contact cu patronul" | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Gică Popescu, detaliu interesant după meciul dintre U. Craiova şi CFR Cluj: ”Cred că e prima dată în acest campionat când se întâmplă asta”

CFR Cluj Publicat pe 3 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21084609/1/gica-popescu-12.png

Partida dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj s-a terminat la egalitate, scor 1-1, iar Farul şi FCSB au fost avantajate de rezultat. Gică Popescu, oficial al formaţiei din Constanţa, a recunoscut că s-a bucurat pentru remiză, dar a accentuat că au fost momente în care ardelenii puteau pierde derby-ul din Bănie.

În emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, Gică Popescu a afirmat că nu se aştepta să fie momente atât de lungi în care CFR Cluj să fie dominată de Universitatea Craiova, dar nici ca ardelenii să nu aibă nici măcar un corner.

Spre deosebire de CFR Cluj, trupa lui Eugen Neagoe a avut nu mai puţin de 15 cornere, o statistică incredibilă, scoasă în evidenţă de fostul mare internaţional.

Îmi doream un rezultat de egalitate pentru a rămâne la două puncte de CFR Cluj. Nu mă gândeam că se va întâmpla, dar mă bucur. În prima repriză am avut senzaţia că ambele echipe se tem una de cealaltă. A existat prea mult respect, prea multă teamă. În repriza a doua a venit golul lui CFR, care nu avusese nicio ocazie până atunci.

Craiova a reacţionat imediat şi a egalat. După aceea, nu am văzut-o niciodată pe CFR Cluj cum am văzut-o în acest meci. A fost sub asediu în ultimele 10 minute. Vreau să mai spun un lucru. A fost 15-0 la cornere pentru Craiova. Cred că e pentru prima dată în acest campionat când CFR Cluj nu are niciun corner.

Se pare că se adevăreşte ce comentam cu toţii înainte de play-off, că va fi un play-off foare echilibrat. E foarte foarte strâns”, a declarat Gică Popescu în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 1.

Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, meciul transmis de Prima Sport 1 cu CFR Cluj, contând pentru etapa a doua din play-off-ul Superligii.

Clujenii au deschis scorul la Craiova, prin Cvek, în minutul 69, care a înscris cu o lovitură de cap la centrarea lui Cristian Manea. Egalarea a venit după numai trei minute, când pasa lui Ndong l-a găsit pe Koljic şi acesta a finalizat cu sânge rece. Meciul s-a încheiat la egalitate, deşi Raul Silva a trimis în bară în minutul 90+1, iar gazdele au dominat total ultimele douăzeci de minute.

Universitatea Craiova a adunat 29 de puncte şi este pe locul 4, iar CFR Cluj e pe locul 2, cu 34 de puncte. Lideră este Farul Constanţa, cu 36 de puncte.

  • UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu - Şt. Vlădoiu (Căpăţână 46'), Gajkov, Raul Silva, Ndong - Mateiu, Screciu (Al. Creţu 68') - Işfan (Cîmpanu 24'), Baiaram (Roguljic 38'), A. Ivan – Markovic (Koljic 68'). ANTRENOR: Eugen Neagoe
  • CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Braun – Deac (Hoban 80'), Cvek (Ţîru 87'), Muhar, E. Krasniqi (Yeboah 87') – Maglica (Janga 61'), Bîrligea (Petrila 61'). ANTRENOR: Dan Petrescu

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele