Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

EXCLUSIV | Gică Popescu, impresionat de două echipe din SuperLiga României: ”Arată foarte bine”

Petrolul Ploiești Publicat pe 5 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20850055/1/gica-popescu-1.png

Petrolul trece prin momente foarte bune în SuperLiga României, iar duminică a mai reuşit o victorie importantă, cu FC Botoşani, pe care a învins-o cu 2-1, într-un meci transmis în direct de Prima Sport 1. Gică Popescu a declarat, în emisiunea Fotbal Show, că nou-promovata arată foarte bine ţinând cont de rezultatele înregistrate până acum, chiar dacă jocul nu e pe placul multora.

Şi Petrolul, dar şi FC Hermannstadt l-a surprins pe fostul jucător al echipei naţionale, de mult nemafiind echipe promovate din Liga 2 care să aibă evoluţii atât de bune în prima divizie, mai ales în primele runde.

Gică Popescu e convins că, datorită seriei lungi fără eşec, Petrolul poate continua să aibă rezultate pozitive şi în rundele următoare.

Este una dintre surprizele plăcute Petrolul, aşa cu e şi Hermannstadt, care nu a pierdut deocamdată. Sunt două echipe nou-promovate, iar acum sunt pe locuri de play-off.

Petrolul se află într-o turaţie bună, arată bine pentru o nou-promovată, după mulţi ani în ligile inferioare. Era normal ca abordarea să fie una defensivă şi precaută până acum, pentru că meciurile erau de debut pentru ea, dar acum a prins curaj. Aşa prost cum a jucat, a adunat puncte, iar victoriile aduc încredere.

Abordarea Petrolului pentru jocul cu Botoşani a venit pe baza încrederii acumulate în meciurile trecute, jucând altceva”, a spus Gică Popescu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Nae Constantin, încântat după o nouă victorie a Petrolului, cu FC Botoşani

Nae Constantin e încântat de parcursul echipei sale din ultima perioadă. Impresiile după jocul cu formaţia din Moldova, când a abordat şi problemele financiare ale clubului:

A fost un joc echilibrat, o echipă pe care o ştiam. Am dat doar goluri, ne-am apărat bine, şi finalul a fost aşa cum ne place nouă la Ploieşti, să ne chinuim. Irobisso cred că a fost cel mai bun, omul meciului de astăzi. Ştiam ce poate, a venit un pic mai târziu şi de asta trebuia să avem răbdare cu el.

Astăzi ne-a răsplătit încrederea. Funcţionează fazele fixe pentru că le lucrăm la antrenament. Sunt partide care pot fi decise prin faze fixe. Tamaş a fost la fel ca în toate meciurile, impecabil. Îl ştiu de mic copil, l-am simţit că nu vrea să plece, a vrut doar să tragă un semnal de alarmă.

Se tot vorbeşte de problemele de la Petrolul, dar aşa e peste tot. La Botoşani sunt probleme mai mari decât la Ploieşti, nimeni nu zice nimic. Are trei goluri Grozav, aşteptăm mai mult de la el, fiindcă avem încredere şi ştim că poate.

Cred că i-am prins şi puţin obosiţi pe cei de la Botoşani, noi am avut o zi în plus de odihnă. Simt o bucurie imensă că mă întâlnesc cu Măldărăşanu. Lumea laudă rezultaele Petrolului, nu şi jocul. Asta e, încercăm să scoatem ce putem cu soluţiile pe care le avem la dispoziţie

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri