Ultima oră
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia

EXCLUSIV | Gică Popescu, la superlativ despre Toni Petrea: ”Are ţinută de antrenor de afară, de antrenor spaniol, de echipă mare”

Chindia Târgoviște Publicat pe 11 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20947999/1/toni-petrea-chindia.jpg

Toni Petrea a reuşit să bifeze rezultate foarte, foarte bune de când a venit la Chindia Târgovişte, dar cu FCSB nu a făcut surpriza şi a pierdut, scor 0-2. Însă, Gică Popescu este surprins plăcut de modul în care Petrea a reuşit să resusciteze echipa din Târgovişte, dar şi cu privire la discursul pe care îl are antrenorul, indiferent de faptul că formaţia sa pierde sau câştigă.

Gică Popescu l-a comparat pe Toni Petrea cu un antrenor spaniol pentru discursul pe care îl are, de antrenor de echipă importantă.

Are o ţinută de antrenor de afară, de antrenor spaniol, de antrenor de echipă mare. Vorbeşte despre adversar, despre plusurile adversarului, precizează chiar superioritatea adversarului. Mie mereu mi-a plăcut ţinuta pe care o are Toni Petrea”, a spus Gică Popescu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport.

Chindia, 0-2 cu FCSB

FCSB a obţinut, duminică, a cincea victorie consecutivă în SuperLigă, 2-0 cu Chindia Târgovişte, şi a urcat pe podium, peste Rapid.

Risto Radunovic, din penalty, în minutul 24, şi Billel Omrani, în minutul 64, au înscris golurile unui succes muncit, obţinut pe un teren foarte, foarte greu.

În startul meciului, Compagno şi Olaru s-au lovit cap în cap, fiind schimbaţi şi transportaţi apoi la spital.

Graţie succesului, FCSB ajunge la 35 de puncte, pe locul al treilea, la şase puncte de CFR şi la nouă sub Farul.

”Nu cred că în partida cu FCSB merita Chindia mai mult, pentru că diferenţa s-a văzut. În seara aceasta a fost şi diferenţă de valoare, şi diferenţă de atitudine. FCSB a avut mingea, a avut ocazii, cred că rezultatul e unul corect”, a mai spus Gică Popescu.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri