Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV ǀ Gică Popescu se amuză pe seama unui antrenor din SuperLigă după ultimele zvonuri: ”Nu ştiu dacă trece vizita medicală, s-ar putea sufoca pe bicicletă”

FC Botoșani Publicat pe 5 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20940534/1/gica-popescu-12.png

Faptul că Valeriu Iftime a declarat, mai în glumă, mai în serios, că ar putea să îl readucă la FC Botoşani pe Marius Croitoru, l-a făcut pe Gică Popescu să reacţioneze. În plus, dacă se va produce revenirea lui Croitoru la Botoşani, atunci mutarea s-ar face, se pare, într-un mod prin care regulamentul să fie încălcat, ceea ce a şi adus reacţia lui Gică Popescu.

Marius Croitoru a pregătit deja două echipe în acest sezon de SuperLiga României, pe FC U Craiova şi FC Argeş, la aceasta din urmă activând şi în acest moment, astfel că Valeriu Iftime s-a gândit şi la faptul că l-ar putea lua pe Croitoru şi ar putea încălca regulamentul prin încadrarea acestuia în categoria jucătorilor.

Croitoru să fie legitimat ca fotbalist, iar astfel să poată sta fără probleme pe banca Botoşaniului. Gică Popescu a afirmat că o astfel de decizie ar fi lipsită de profesionalism.

L-am auzit pe domnul Iftime cu acea găselniţă, că ar putea să-l ia ca jucător, dar nu ştiu dacă trece vizita medicală Croitoru şi s-ar putea sufoca pe bicicletă, s-ar putea să-i facă mai mult rău decât bine (n.r. – glumeşte).

Faptul că este aruncată în spaţiul public o astfel de declaraţie, mi se pare lipsit de seriozitate”, a declarat Gică Popescu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Emisiunea Fotbal Show 

FC Botoşani, 0-8 cu Farul

Farul Constanţa a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 8-0, formaţia FC Botoşani, în etapa a 19-a din Superligă, LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplayro! Denis Alibec a marcat de trei ori.

Golurile au fost marcate de Grameni (11), Alibec (45+2, 77, 87), Pitu (51), Morar (66, 69) şi Kiki (81).

Mihai Ciobanu a vorbit despre acest eşec umilitor şi a punctat faptul că este o vină colectivă.

”Vinovaţi suntem toţi, toţi am pregătit meciul, jucătorii au fost în teren. Este o înfrângere umilitoare, dar fiind a doua la o diferenţă mare de scor arată că avem slăbiciuni mari.

Cu Farul este greu să joci şi 11 contra 11. Mai mult, cu un jucător eliminat e şi mai dificil. Odată cu decizia VAR-ului s-a rupt ceva în echipă şi prea multe nu am putut să mai facem”
, a declarat Ciobanu, la flash-interviuri.

Rezumatul partidei Farul - FC Botoşani 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele