Ultima oră
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”
Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan. Care este următoarea sa destinaţie Olivier Giroud pleacă de la AC Milan. Care este următoarea sa destinaţie
”Nici nu ştiu ce să spun, deja este penibil”. Denis Politic, discurs fără menajamente ”Nici nu ştiu ce să spun, deja este penibil”. Denis Politic, discurs fără menajamente
Reacţie incredibilă a unui jucător de la FCU Craiova. ”Suntem vai m**ţii noştri!” Reacţie incredibilă a unui jucător de la FCU Craiova. ”Suntem vai m**ţii noştri!”

EXCLUSIV | Gică Popescu şi analiza obiectivă a derby-ului: "De nerecunoscut!"

FCSB Publicat pe 7 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20911910/1/fc-viitorul-astra-giurgiu-liga-1-casa-pariurilor-5-12-2019.jpg


Gică Popescu acordă credit FCSB-ului pentru victoria clară din derby, 3-1 pe Arena Naţională, şi consideră că Rapid nu a avut nimic în comun cu echipa care a arătat o foră de joc extraordinară în Giuleşti.
 
Fostul căpitan al Barcelonei e de părere că Pintilii şi elevii săi au câştigat meciul încă din start, intrând mult mai determinaţi într-o partidă importantă, mai ales pentru moral şi pentru fani. Rapid, în schimb, s-a lăsat dominată prea uşor şi a căzut victimă a presingului sufocant al adversarului, greşelile făcute de apărători spunând totul:
 
"Nouă ne convine, Rapid rămâne la opt puncte faţă de noi. Eu cred că deznodământul acestui meci era previzibil din abordarea pe care au avut-o cele două echipe. FCSB a fost foarte ofensivă, cum a şi spus Pintilii înaintea jocului, au stat foarte sus cu fundaşii centrali, nu le-au dat posibilitatea unei construcţii din defensivă. Rapidul a fost de nerecunoscut azi, mă uitam la meci şi un înţelegeam dacă vor să atace sau să apere. Primele două goluri ale FCSB-ului au fost creaţia fundaşilor rapidişti, cu greşeli ale lui Onea şi Săpunaru. Repriza a doua...O evoluţie ştearsă a Rapidului, golul al treilea a venit pe un contraatac extraordinar al lui Cordea şi o finalizare bună a lui Octavian Popescu. Victorie meritată şi neaşteptată a FCSB-ului, cu Rapid de nerecunoscut.
 
A fost o victorie de atitudine şi abordare. Rapid nu a ştiut să răspundă cu aceeaşi monedă, s-au lăsat dominaţi. Mutu a spus că au fost goluri-cadou, dar au fost un rezultat al atitudinii agresive a FCSB-ului. Dacă nu făceau acel presing despre care vorbea Pintilii la începutul meciului nu ar fi ajuns în situaţia de a-i pune sub presiune pe fundaşii care au greşit sub presiune. Această frică a dat roade, FCSB a avut o abordare extraordinară", a fost analiza lui Popescu, la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
 
 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele