Ultima oră
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV

EXCLUSIV | Gică Popescu şi numirea de la FCSB pe care o contestă: ”Ar avea lângă el o ‘fantomă’”

FCSB Publicat pe 14 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20919364/1/gica-popescu.png

Gică Popescu a comentat situaţia probabilă în care Mihai Pintilii nu va mai fi doar interimar la FCSB, ci antrenor principal. La finalul confruntării FC U Craiova -FCSB, scor 0-2, fostul căpitan al Barcelonei a avut un discurs ferm în emisiunea Fotbal Show, LIVE pe Prima Sport 1, în care a declarat că nu este de acord cu situaţia în care un antrenor fără Licenţa Pro este numit ”principal ascuns” în SuperLigă, aşa cum poate fi şi cazul lui Mihai Pintilii.

Popescu e de părere că din acest motiv Pintilii nici nu acceptă să semneze un altfel de contract cu FCSB, pentru că va veni lângă el, ca paravan, un antrenor cu Licenţa Pro, care va figura drept principal în acte, iar criticile vor curge împotriva fostului mijlocaş al vicecampioanei.

Gică Popescu a făcut apel ca antrenorii să meargă după paşii corecţi şi să respecte regulamentul cu privire la ceea ce înseamnă numirea ca antrenor principal în prima divizie.

De aceea ezită să antreneze, pentru că nu poate sta pe bancă în momentul în care nu are toate licenţele necesare pentru a conduce o echipă. S-au făcut multe derogări, dar sunt antrenori care antrenează şi au lângă ei o ‘fantomă’ care are licenţă, şi spun că respectivul conduce echipa, dar la interviuri, după meci, sunt cei care conduc echipa.

Nu e normal! Ai licenţă, te prezinţi la interviuri şi după meci, dacă nu ai licenţă, lasă-l pe cel care are licenţă să conducă echipa. Derogările acestea mi se par de prost gust! Atunci, care e diferenţa între cei care învaţă, muncesc, fac şcoli, aşteaptă să treacă paşii şi etapele, să ia licenţele să poată conduce şi un antrenor care are Licenţa A, Licenţa B şi pune o ‘fantomă’ lângă el şi conduce echipa? Nu e normal!

Nu e oportunitate asta, oportunitate e după ce faci toţi paşii şi toate cursurile pentru a obţine Licenţa Pro, pentru că aşa scrie la regulament. De ce se mai fac regulamente dacă se fac astfel de aranjamente?”, a spus Gică Popescu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Emisiunea Fotbal Show, cu Gică Popescu şi Florin Răducioiu invitaţi 

Reacţia lui Pintilii după FC U Craiova – FCSB

Mihai Pintilii, antrenorul interimar al FCSB-ului, s-a prezentat bucuros în faţa jurnaliştilor după succesul obţinut cu 2-0 la Craiova. A rămas diplomat, transmiţâmd că are nevoie de licenţă pentru a antrena, dar, în acelaşi timp, a avut de transmis un mesaj printre cuvinte.

"A fost greu. Craiova e o echipă bună, nu stă doar într-un jucător, au un grup foarte bun. Băieţii merită toate felicitările, mă bucur enorm pentru ei. Tot meritul e al lor. Avem trei zile libere, mâine plec şi eu cu familia să mă liniştesc şi vedem dacă rămân sau nu. 

Am terminat Licenţa B în Moldova, anul acesta. Trebuie să faci un an de pauză, asta e regula, iar după o să mă înscriu la Licenţa A. Păi ce, vrei să mă dai afară? (n.r. dacă rămâne la FCSB). Eu îmi doresc să antrenez echipa asta, nu faceţi confuzie.

Băieţii merită felicitări, trebuie să se liniştească, să vină cu plăcere la antrenamente, că au jucat din trei în trei zile. Eu sunt angajatul clubului, indiferent de situaţie eu sunt aici cu ei, îi iubesc pe aceşti copii. Tot timpul când au avut nevoie de un sfat, de orice, am fost aici.

Tavi Popescu şi-a demonstrat valoarea. Îi trebuia doar încredere. Le-am zis la băieţi că o să marcăm din fază fixă şi aşa a fost. Mă bucur că se încurajează şi au încredere în ei.

Dawa îşi şterge din greşeli cu reuşitele pe care le are. Şi-a făcut treaba, nu am luat gol. Cine a fost convocat merită, cine nu, nu. Ne bucurăm pentru ei, să meargă cu plăcere să reprezinte ţara. Bucuria e pentru cele 3 puncte, am zis şi înainte că aveam nevoie enorm de victorie pentru a sta cât de cât liniştiţi", a spus Pintilii, la Prima Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele