Ultima oră
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile
Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Hagi poate urca pe podium VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Hagi poate urca pe podium

EXCLUSIV | Gică Popescu, sigur că FC U Craiova se va lupta pentru play-off. Analiza luptei pentru top 6

Superliga Publicat pe 11 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21014968/1/gica-popescu-123.png

Gică Popescu, conducător al echipei Farul, specialist Prima Sport, a făcut analiza luptei la play-off în SuperLiga României. Aflat în platoul emisiunii Fotbal Show, fostul căpitan al Barcelonei e de părere că singura necunoscută este locul 6, acolo unde lupta e încă aprinsă.

Pe primele cinci locuri la finalul sezonului regular vor fi, conform lui Gică Popescu, cele care se află şi acum acolo, indiferent că vor mai apărea rocade între echipe. Pentru locul 6 se mai luptă, însă, câteva formaţii, iar fostul fundaş consideră că, din perspectivă sportivă, a forţei arătate până acum, acolo va fi FC U Craiova, mai ales după ce a învins Rapid în Giuleşti, scor 2-1.

Din perspectivă subiectivă, a adversarelor pe care le va avea Farul, Gică Popescu îşi doreşte, totuşi, ca pe locul 6 să fie Sepsi Sfântu Gheorghe, pe care o vede mai slabă.

Farul, CFR Cluj, Rapid, FCSB, Universitatea Craiova sunt echipele de pe primele cinci locuri. Acum, pentru locul 6 se luptă cel puţin cinci echipe, despărţite de numai cinci puncte, Sepsi, FC U Craiova, Petrolul, FC Botoşani şi Chindia.

Locul 6 e singurul care se mai dispută, în rest primele cinci locuri sunt deja decise. Fotbalistic, FC U Craiova mi se pare echipa cea mai periculoasă, cu un fotbal ofensiv incredibil, cu jucători buni în compartimentul ofensiv şi median. Are calitate, dar prefer Sepsi... cu sufletul, ca nivel, aş prefera Craiova (n.r. - FC U Craiova), merită, dar vrei să întâlneşti echipe mai slabe în play-off.

Cred că FC U Craiova, dacă ar intra în play-off, ar fi o luptă aprinsă”, a spus Gică Popescu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Nicolo Napoli, mesaj pentru Adrian Mititelu chiar după succesul cu Rapid

FC U Craiova a câştigat din nou în faţa Rapidului, în Giuleşti, LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro. Oltenii s-au impus cu 2-1, meritat, iar antrenorul Nicolo Napoli a declarat la finalul confruntării că este mândru de modul în care a arătat echipa lui.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că FC U Craiova se poate gândi şi la play-off-ul SuperLigii, italianul a anunţat, poate pentru a atrage public atenţia patronului Adrian Mititelu, că are nevoie de un atacant.

Am făcut un meci bun, am jucat bine în prima repriză. Am meritat să intrăm la vestiare cu 1-0. Am avut control, am meritat să câştigăm meciul. Prima repriză s-a terminat 2-0. Băieţii s-au descurcat bine, au stat bine în teren. Cred că am meritat să câştigăm. Facem o treabă bună, împreună cu băieţii şi cu staff-ul tehnic. Meci de meci, încercăm să luăm cât mai multe puncte posibile ca să ajungem cât mai sus în clasament.

Bauza şi Bahassa sunt fotbalişti buni. Avem nevoie de fotbalişti buni. U Craiova 1948 este o echipă bună, dar avem nevoie de un atacant de careu, cu înălţime (n.r - întrebat cum ar arăta U Craiova 1948 cu Andrea Compagno). Vreau ca băieţii să joace pentru câştigarea meciurilor pentru a aduna cât mai multe puncte posibile

Vom vedea la final care este situaţia din clasament. În fotbal, este mai bine când sunt mulţi suporteri”, a spus Nicolo Napoli la finalul meciului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele