adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

EXCLUSIV | Gigi Becali primeşte susţinere din partea rivalilor de la Rapid. Victor Angelescu: "Moral, Steaua adevărată e FCSB"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 3 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20229592/2/fcsb-steaua.jpg

Conflictul de natură juridică între CSA Steaua şi FCSB a împărţit lumea fotbalului în două tabere. Fanii ambelor echipe susţin că sunt de partea clubului care a continuat tradiţia ‘roş-albastră’. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, patronal Rapidului, Victor Angelescu, a declarat că FCSB este continuatoarea Stelei, câştigătoarea Cupei Campionilor Europeni.

CSA Steaua a câştigat procesul pentru palmares cu FCSB şi a recuperat marca Steaua de la Gigi Becali. Palmaresul Stelei din perioada 1947 – 2003 aparţine CSA, dar decizia nu este definitivă şi a fost atacată la Curtea de Apel.

CSA Steaua a promovat în Liga 2, dar are nevoie de un investitor important pentru a se putea desprinde de MApN şi pentru a avea drept de promovare în Liga 1.

"Una e Armata şi altceva e cu Gigi Becali, un investitor privat. Deşi sunt orgolii foarte mari, eu le-aş sugera să se împace. Eu cred că moral, nu legal, Steaua adevărată e FCSB, deşi sunt rapidist. O spun, moral aşa este. Ce s-a întâmplat la acea tranzacţie, s-a dovedit probabil în instanţă că Steaua este cea a Armatei. Dar moral aşa ar trebui. Sunt şanse foarte mici să se împace, pentru că ştim cu toţii de când se ceartă. Dar ideal pentru fotbalul românesc ar fi fost să existe o singură Steaua şi să fie în Liga 1.

Eu sunt rapidist, iar cei de la Steaua sunt aproape duşmanii noştri de moarte. Dar mă bucur pentru ei că au ajuns în Liga 2. Mă bucur pentru fotbalul românesc, nu neapărat pentru Steaua. Încet, încet, echipele de tradiţie revin în Liga 1, Liga 2. Va fi iar o Liga 2 interesantă. Sper ca Steaua să-şi rezolve problemele legale, să găsească un investitor şi să fie o forţă. Au un stadion foarte frumos, nou, la fel ca noi, o galerie foarte frumoasă. Ştie toată lumea ce înseamnă Steaua şi Rapid. Îi aşteptăm în Liga 1! Părerea mea este că le va fi foarte uşor să-şi găsească un patron. Sunt convins că cineva foarte potent financiar va veni în viitorul apropiat la Steaua. Cele mai importante lucruri la orice club sunt stadionul şi baza de fani. Au un stadion foarte frumos, au o bază de fani mare şi asta sunt principalele condiţii pentru ca un investitor să vină, să facă performanţă. Echipele de tradiţie sunt cele mai importante, cineva cu foarte mulţi bani va investi la Steaua, sunt convins", a spus Victor Angelescu, în cadrul emisiunii 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20229592/1/ange.png

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele