adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

EXCLUSIV | Hagi, ofertă din campionatul milionarilor! Victor Becali: "De ce să nu meargă acolo!? Are nume!"

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20113791/1/gheorghe-hagi.jpg

Victor Becali a vorbit la Look Sport LIVE despre ofertele primite de Gheorghe Hagi pentru a reveni în atrenorat, precizând că dorinţa "Regelui" este să antreneze în străinătate, o revenire acestuia pe banca Viitorului fiind exclusă în acest moment.

Becali a dezvăluit că în ultimul timp Hagi a primit oferte din Rusia sau din ţările arabe, dar şi din China, un campionat unde s-a investit masiv în ultimii ani, iar veniturile sunt uriaşe.

"Asta e filosofia lui. Nu vrea să ia echipe din mers şi s-a dovedit în multe situaţii că nu e bine. Uite, şi Piţurcă a luat o echipă din mers, total necaracteristic pentru el.

Hagi vrea o provocare. El a câştigat un campionat cu o echipă de copii, în luptă cu FCSB, CFR... Nu am discutat subiectul cu el, dar am auzit că a avut oferte. Din Rusia, China... Ştiu că a avut şi din China, da. Şi din ţările arabe.

Nu pot sa vorbesc în numele lui, dar de ce să nu meargă acolo pentru un proiect bun. Ce, Olăroiu n-a făcut performanţă acolo?  De ce nu ar face şi Hagi? E adevărat că Olăroiu a plecat mult mai tânăr, dar de ce nu s-ar duce şi Hagi acolo? Are nume, face bani mulţi şi performanţă!

Deocamdată Rădoi a rămas, aşa că discuţiile sunt inutile (n.r. de venirea lui Hagi). Cu siguranţă a tras şi Rădoi învăţăminte din meciurile avute şi dacă îşi va schimba viziunea de ce să nu reuşească în viitor? Dar campania asta e compromisă din punctul meu de vedere. E greu, cu victoria Macedoniei din Germania"
, a spus Victor Becali la Look Sport LIVE, în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri