Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV ǀ Ianis Hagi, apreciat la Rangers. Mijlocaşul român, analizat de impresar după revenire

Stranieri Publicat pe 15 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21019924/1/ianis-hagi-2023.jpg

Ianis Hagi s-a întors recent în echipa lui Rangers, la mai bine de un an de la grava accidentare suferită. Mijlocaşul e în revenire de formă, trebuie să se pună la punct exemplar cu condiţia fizică şi să intre în meciuri din ce în ce mai mult.

Chiar dacă în ultimul timp s-a discutat despre posibilitatea să plece de la Rangers, poate chiar la Galatasaray, Victor Becali nu crede că Ianis va merge în ”jos”, ci va ajunge la mai bine dacă va părăsi Scoţia, în urma evoluţiilor bune pe care le poate avea de acum înainte.

Mijlocaşul este apreciat de suporterii lui Rangers şi nu numai, având aproape de fiecare dată evoluţii bune în campionatul Scoţiei, ba chiar şi în cupele europene.

Este bine pentru el acolo, la Rangers, este apreciat de fani, este iubit, i s-a dat încredere de când a ajuns acolo. Dacă va fi vorba de altceva, poate de un transfer, va fi în urma evoluţiilor lui, în funcţie de cum va juca pentru că oamenii îi ştiu calităţile. Ştiu toţi de ce Ianis în stare”, a declarat Victor Becali în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Ianis Hagi a revenit pe teren recent

Ianis Hagi a revenit pe teren, în partida dintre Glasgow Rangers şi St Johnstone, la mai bine de un an de la ultimul meci disputat. Duelul a avut loc la finalul lunii ianuarie.

La redebut, Ianis Hagi a intrat în minutul 73 al meciului disputat sâmbătă, pe teren propriu de Glasgow Rangers împotriva formaţiei de pe locul 8 în campionat, St Johnstone. Hagi a primit un cartonaş galben în minutul 79.

Rangers s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de James Tavernier 15 şi Glen Kamara 57.

Pe 21 ianuarie 2022, în meciul de Cupă cu Stirling Albion, Ianis Hagi a suferit o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul drept. Fiul ”Regelui” a părăsit terenul după numai 14 minute de joc.

15 goluri şi 21 de pase de gol a reuşit Ianis Hagi în 87 de meciuri oficiale pentru Rangers, cu care şi-a trecut în palmares titlul de campion în sezonul 2020 – 2021 şi o Cupă a Scoţiei în stagiunea următoare.

Mijlocaşul ofensiv cu două goluri în 23 de selecţii pentru naţionala României a fost transferat de ”The Gers” în iulie 2020 de la Genk pentru 3,5 milioane de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele