Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

EXCLUSIV | Iftime a anunţat următorul transfer de la FC Botoşani la FCSB! "E mai talentat decât Moruţan"

FC Botoșani Publicat de Andrei Ionascu pe 9 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19963213/1/becali-iftime.jpg

FC Botoşani a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1, după victoria cu CFR Cluj, scor 2-1. În exclusivitate la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+, finanţatorul botoşănenilor, Valeriu Iftime, a anunţat că francezul Hervin Ongenda ar putea fi următorul jucător care să facă pasul la FCSB, după Denis Haruţ.

Ongenda (25 de ani) mai are contract cu FC Botoşani până în vara anului 2022 şi este cotat de Transfermarkt la 550.000 de euro. Mijlocaşul ofensiv, format de PSG, a reuşit un gol şi o pasă decisivă în acest sezon al Ligii 1, în 16 meciuri.

Valeriu Iftime a fost impresionat de evoluţia lui Hervin Ongenda în meciul cu CFR Cluj şi a spus că este mai talentat decât Olimpiu Moruţan, un alt jucător ajuns la FCSB de la FC Botoşani.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19963213/2/it2-4192.jpg

"Hervin Ongenda e genial. Ştie fotbal, are toate calităţile unui playmaker. Ongenda e următorul jucător pe care l-aş da la FCSB. După ce pleacă Moruţan, trebuie să vină Ongenda, dacă vrea să joace la FCSB. Moruţan poate să fie un fel de Ongenda, dacă munceşte mult. E mai talentat Ongenda decât Moruţan.

Nu prea e interesat Gigi Becali de Ongenda, dar pofta vine mâncând. Hervin şi-a schimbat foarte mult modul de viaţă, faţă de prima lui descălecare la Botoşani. Se antrenează foarte bine, e din ce în ce mai serios. E mai ‘fit’, şi-a organizat viaţa, are un copil. El crede că se poate relansa la FC Botoşani. Cred foarte mult în el", a spus Valeriu Iftime, într-o intervenţie telefonică la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

Rezumatul meciului FC Botoşani - CFR Cluj 2-1

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele