Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

EXCLUSIV | "Îl lăsaţi pe Dan Petrescu la naţională?". Răspunsul dat de Marius Bilaşco, la Fotbal Look

Superliga Publicat pe 26 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20482498/1/ddd.png


Marius Bilaşco, şeful departamentului de scouting de la CFR Cluj şi un apropiat al lui Dan Petrescu, crede că echipa din Gruia are prioritate pentru SuperDan, în contextul în care Răzvan Burleanu l-a transformat pe antrenorul campioanei în noua opţiune principală pentru postul de selecţioner.
 
Conducătorul ardelenilor a dezvăluit că Petrescu şi şefii clubului au pus la cale un plan pe termen lung, care include restructurarea şi întinerirea lotului în pauza de mercato din iarnă, motiv care-l face să creadă că Petrescu nu se va lăsa uşor convins de Burleanu şi Stoichiţă:
 
"E o întrebare care trebuie pusă acţionariatului şi preşedintelui. Eu ştiu că discuţia care a avut loc de viitor include şi un plan pe o perioadă mai lungă cu Dan Petrescu. Ar fi ceva care nu s-a agreat la început şi mi-e greu să cred că se va întâmpla", a declarat Marius Bilaşco, vineri seară, în cadrul emisiunii Fotbal Look.
 
Ş şeful FRF a avut o discuţie cu antrenorul celor de la CFR Cluj, una în urma căreia au stabilit o întâlnire faţă în faţă în care să dea startul negocierilor pentru venirea fostului fundaş dreapta al Generaţiei de Aur în locul lui Mirel Rădoi.
 
Pasul făcut de Burleanu vine la doar o zi după ce CFR Cluj a fost eliminată din Conference League ca urmare a înfrângerii din Danemarca, 1-2 cu Randers. Eliminat şi din Cupă, Dan Petrescu mai are acum ca obiectiv doar câştigarea unui nou titlu de campion, aflându-se în pole-position, cu un avans de opt puncte faţă de CFR Cluj.
 
În timp ce Adi Mutu, ultimul intrat pe listă, e liber de contract, Petrescu are o clauză de reziliere a înţelegerii cu Neluţu Varga, una în jur de 300.000 de euro, lucru făcut public chiar de către SuperDan:
 
"Da, am clauză de reziliere. Oricine şi-o permite, nu e aşa de mare. Când voi primi o ofertă, vă dau cuvântul meu de onoare că vă spun. În momentul de faţă, vreau să mă focusez 100% la CFR, să încerc să scot maximum", a declarat Petrescu, în momentul în care a fost întrebat despre posibilitatea de a antrena prima reprezentativă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele