Ultima oră
Şoc în NBA! Un fost baschetbalist, condamnat la peste trei ani de închisoare Şoc în NBA! Un fost baschetbalist, condamnat la peste trei ani de închisoare
Româncele sunt pe val la Foro Italico. Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian s-au calificat în turul trei Româncele sunt pe val la Foro Italico. Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian s-au calificat în turul trei
Tchouameni este incert pentru Euro 2024 Tchouameni este incert pentru Euro 2024
Echipament inedit pentru FCSB la meciul în care se va celebra titlul. ”Ne-am gândit să jucăm în el, că e foarte frumos" Echipament inedit pentru FCSB la meciul în care se va celebra titlul. ”Ne-am gândit să jucăm în el, că e foarte frumos"
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team Romania are acum 83 de sportivi Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team Romania are acum 83 de sportivi
”Are un antrenor bun”. Zeljko Kopic, susţinut de un jucător ce a scris istorie la Dinamo ”Are un antrenor bun”. Zeljko Kopic, susţinut de un jucător ce a scris istorie la Dinamo

Fotbalistul pe care Becali îl poate scoate din primul 11. ”Văicăreală la fiecare atingere, gata, ajunge” ǀ EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 10 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21091314/1/gigi-becali.jpg

Florin Răducioiu l-a taxat pe David Miculescu pentru evoluţia avută în partida cu CFR Cluj. De când a fost adus de la UTA, pe foarte mulţi bani, 1.7 milioane de euro, fotbalistul nu a dat randament şi în puţine rânduri a avut sclipirile pentru care a fost transferat.

Din punctul de vedere al lui Răducioiu, Miculescu a făcut prea puţine şi în derby-ul cu CFR Cluj, pe care FCSB l-a terminat la egalitate, scor 1-1. Dacă va continua aşa, pe aceeaşi linie, Miculescu riscă să dispară din echipa de start, a fost concluzia trasă de fostul mare atacant.

În acest sezon, în 43 de apariţii, Miculescu a reuşit să marcheze de numai patru ori şi să ofere doar trei pase decisive. Toţi se aşteaptă la mai mult de la el, mai ales patronul Gigi Becali, care a plătit suma amintită tocmai pentru că este convins că va scoate mulţi bani dintr-o viitoare vânzare a arădeanului.

Trebuie să faci mai mult, ai fost un transfer scump. Suporterii, oamenii de fotbal vor să îl vadă, să iasă în evidenţă cu ceva. Putea da gol în prima repriză, dar evoluţia lui individuală... trebuie să fie mai prezent în joc. Îmi pare rău pentru el, nu pot să nu spun adevărul.

Prea puţin, îmi pare rău! Şi, repet, văicăreala asta la fiecare atingere... gata, ajunge! E păcat, pentru că nu ştiu dacă va mai juca titular”, a spus Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Florinel Coman, remarcatul lui Florin Răducioiu

Derby-ul CFR Cluj - FCSB, care s-a văzut în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, s-a terminat la egalitate, scor 1-1, iar Florin Răducioiu a declarat la final, în emisiunea Fotbal Show, că jucătorul pe care l-a remarcat în confruntare a fost Florinel Coman.

Mijlocaşul FCSB-ului a avut acţiuni foarte bune, a pus în multe rânduri în pericol poarta ardelenilor şi chiar a reuşit să marcheze. Fostul mare atacant al echipei naţionale a afirmat că, în acest meci, Coman s-a ridicat la nivelul de acum mai mulţi ani, dar că evoluţia acestuia, oricât de solidă a arătat, nu a fost suficientă pentru ca FCSB să plece cu toate punctele din Gruia.

”Cred că plusul FCSB-ului a fost Florinel Coman. A fost jucătorul care a revitalizat jocul echipei. Nu mai vorbesc de golul marcat, îl ştiu cum e ca jucător, l-am avut la lotul naţional. A avut nişte acţiuni extraordinare, dar prea puţin să fie doar el în mână pentru ca FCSB să se impună”, a declarat Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele