Ultima oră
Xabi Alonso ar putea avea stradă cu numele său la Leverkusen Xabi Alonso ar putea avea stradă cu numele său la Leverkusen
NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă

EXCLUSIV | Ilie Poenaru, în discuţii de principiu cu mai multe echipe din Casa Liga 1: ”Sunt formaţii din play-off şi din play-out”

Superliga Publicat pe 13 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20705505/1/ilie-poenaru-1.jpg

Ilie Poenaru va reveni la treabă din vară, după ce echipele vor începe pregătirea unui nou sezon de Casa Liga 1. Antrenorul a recunoscut că se află în discuţii de principiu cu mai multe cluburi din prima divizie, în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1.

Lui Poenaru i s-a propus, de către un agent, să meargă la Chindia Târgovişte, dar nu a vrut să intre în discuţii prea ample în condiţiile date, pentru faptul că acolo e deja un antrenor, Emil Săndoi, dar şi pentru că vrea un club la care să performeze în Casa Liga 1.

Vrea să semneze cu o echipă care să îi ofere stabilitate financiară şi nu numai, fiind mai tentat să accepte o propunere din rândul formaţiilor aflate acum în play-off-ul campinatului.

Real se vorbeşte de prin luna februarie, martie. Am fost dat ca sigur pe la 7-8 cluburi, s-au spus multe lucruri. Adevărul e că sunt discuţii, dar nu e nimic rezolvat. Discut cu mai multe cluburi, de principiu, despre proiectele care sunt acolo. Rămâne să văd cu cine mă înţeleg. Sunt cluburi şi din play-off, şi din play-out. Vreau o echipă fără probleme, aşa e normal. Vreau un club la care să am linişte financiară, să am infrastructură foarte bună. Deocamdată nu e nimic clar, nu e nimic rezolvat.

(N.r. – Ai fost contactat de Chindia?) Un agent m-a sunat şi m-a întrebat dacă m-ar interesa Chindia, dar asta a fost tot. Au fost multe zvonuri, destabilizează, sunt multe cluburi angrenate cu miză în acest final de campionat. Probabil că săptămâna următoare o să ştim unde voi merge”, a spus Ilie Poenaru în emisiunea Fotbal Show, pe Prima Sport 1.

Academica Clinceni (ianuarie 2018 - septembrie 2021) şi Gaz Metan Mediaş (septembrie 2021 - februarie 2022) sunt cele două echipe antrenate de Ilie Poenaru până la 45 de ani. Impresionant e startul ca A1, cu promovarea Academicii în Casa Liga 1, apoi menţinerea ei în prima divizie şi calificarea în play-off-ul stagiunii 2020/2021.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele