Ultima oră
E gata! Când va semna Florinel Coman cu viitoarea echipă E gata! Când va semna Florinel Coman cu viitoarea echipă
Alexandru Deaconu, delegat la o semifinală de cupă europeană Alexandru Deaconu, delegat la o semifinală de cupă europeană
Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae
Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia
Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!

EXCLUSIV | "Incredibil! Fantastic! Wow!" Paul Codrea, plecăciune în direct pentru un jucător român: "Se vorbeşte mult prea puţin"

Emisiuni Publicat pe 19 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20070814/1/paul-codrea-serie-a.jpg

Intrat în direct la Look Sport LIVE, Paul Codrea a vorbit la superlativ despre Ştefan Radu, care va deveni jucătorul lui Lazio cu cele mai multe meciuri în tricoul formaţiei din Roma.

Codrea spune că se vorbeşte mult prea puţin despre performanţa fundaşului român care a realizat ceva cu adevărat fantastic.

Fostul închizător a vorbit şi despre decizia lui Ştefan Radu de a renunţa la echipa naţională, precizând că l-a înţeles pe acesta.

"Eu cred că trebuie vorbit de jucătorul de la Lazio, de Ştefan Radu! Să depăşeşti jucători ca Favalli, ca Paolo Negro, care a fost şi colegul meu la Siena, ca Nesta... e ceva incredibil ca un român să fie jucătorul lazial cu cele mai multe prezenţe în Serie A. E ceva incredibil! Nu ştiu dacă merită statuie, dar e clar că va rămâne în istoria lui Lazio şi văd că se vorbeşte destul de puţin. Adică... ok, Man şi Mihăilă sunt jucători tineri, de perspectivă, dar ce a realizat Radu cred că greu va mai realiza un alt român, în orice campionat important.  Eu cred că măcar un an, doi va mai rămâne.

A avut şi şansă pentru că anul trecut sau acum doi ani a avut o problemă, fiind aproape să rezilieze contractul, dar uite că au fost înţelepţi şi poate au renunţat un pic la orgolii ambele tabere şi uite la ce rezultat au ajuns. Eu chiar îl felicit pe această cale şi... Nu ştiu, totuşi, mi se pare incredibil, WOW! Am jucat şi eu 10 ani, dar am 200 şi ceva de prezenţe... el are 400. Deci e fantastic! Am fost adversari de atâtea ori, am schimbat tricourile. E un băiat de mare caracter.

Eu am înţeles şi poziţia lui faţă de naţională, că n-a mai vrut. El s-a simţit cumva neinteresant pentru naţională... de fiecare dată când a venit nu prea a jucat şi atunci a zis Ok, nu joc aici atunci hai să mă concentrez pe echipa de club. Şi cred că în sinea lui a făcut bine... Nu s-a simţit apreciat aici.

Nu avea loc. L-a avut concurent pe post pe Raţ, care era fundaşul stânga de bază. În centru era Chivu. Ghinionul lui e că a nimerit într-o perioadă în care naţionala era acoperită pe acele posturi
", a declarat Paul Codrea la Look Sport LIVE, în direct pe Look Sport+.

Matinalul Look Sport LIVE este în direct pe Look Sport+ şi online, în fiecare dimineaţă, de la 10:15. De luni până vineri, Eduard Zelgin îţi aduce cele mai fresh informaţii din lumea sportului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele